Χειρουργουνται την Τεταρτη οι δυο παιχτες του Διομηδη Αργους
Νεότερα για την πορεία της υγείας των δύο παιδιών που χτύπησαν σοβαρά σήμερα το πρωί σε τροχαίο στο ύψος του 2ου δημοτικού Άργους την ώρα που πήγαιναν να δώσουν Πανελλαδικές, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Διομήδης Άργους ενημερώνοντας τον κόσμο πως η κατάσταση των παιδιών είναι σοβαρή, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, όπου έχει κακώσεις σε όλο του το πρόσωπο, με σπασμένο το σαγόνι, τα δύο ζυγωματικά και την μύτη του. Οι θεράποντες ιατροί περιμένουν την βελτίωση των σοβαρών οιδημάτων και εκχυμώσεων στο πρόσωπό του, προκειμένου να προβούν σε επέμβαση επανόρθωσης και αποκατάστασης των σπασμένων οργάνων του, γι’ αυτό και σαν αρχική ημερομηνία χειρουργείου έδωσαν την Τετάρτη 22 Μαϊου.
Ο αδερφός του Αλέξανδρος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου υπέστη εγχείρηση για τον σπασμένο γοφό του, αλλά δυστυχώς και αυτός έχει σπάσει την γνάθο του, οπότε για τους ίδιους λόγους θα οδηγηθεί ξανά στο χειρουργείο την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη.