Τρίτη 28 Μαΐου 2013


Πιλοτική λειτουργία του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων

 Ξεκινά αύριο η πιλοτική λειτουργία του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων. Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή διαθέτει από την Δευτέρακωδικούς χρήσης του αυτοματοποιημένου συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων, σε δημότες που θα συμμετάσχουν στην πιλοτική εφαρμογή του για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

13η Πανελλήνια Διημερίδα στο Ναύπλιο «Διαβητικό πόδι – Έλκη στα κάτω άκρα – Πρόληψη ακρωτηριασμών»

 «Εφιαλτικές» διαστάσεις τείνει να λάβει σήμερα μια από τις συχνότερες επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη, το διαβητικό πόδι, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο πραγματοποιείται ένας ακρωτηριασμός του κάτω άκρου κάποιου συνανθρώπου μας κάθε 30 δευτερόλεπτα!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ναυπλίου: Η Καραθώνα δεν είναι για πούλημα!

 Μετά από τους κατοίκους της Χαλκιδικής, ήρθε και η σειρά των κατοίκων της Αργολίδας να γνωρίσουν τους «λαμπρούς» δρόμους της νεοφιλελεύθερης «ανάπτυξης», στους οποίους μας οδηγεί η τρόικα εσωτερικού (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ). Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε να μεταβιβάσει στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου – ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το «Κτήμα Καραθώνα», συνολικής έκτασης 1911 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει, όχι μόνο το παραθαλάσσιο μέτωπο της Καραθώνας, αλλά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ, δηλαδή τους ήδη υφιστάμενους ΔΡΟΜΟΥΣ, τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ, το ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ της Κατακεκρυμμένης, ΔΑΣΙΚΕΣ, χορτολιβαδικές και δημοτικές εκτάσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου