Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Διομήδης – ΠΑΟΚ 32 28 για τα PLAY OFF GAMES στο HANDBALL


Ξεκίνησε  την Τετάρτη 15 Μαΐου  2013 η πρώτη φάση των Play Off για τον Διομήδη Άργους. Η ομάδα του Άργους αντιμετώπισε  στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας τον ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο και κρίσιμο όπου τελικά κατάφερε να κερδίσει με σκορ 32-38. 

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος: Καμία απόφαση για την Καραθώνα ερήμην της τοπικής κοινωνίας

 «Η δημοτική αρχή και οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν τη δημόσια περιουσία τους με κάθε μέσο, να περιφρουρήσουν και να διαχειριστούν την Καραθώνα για την εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών.

Σ. Κωτσοβός: Όχι άλλο τηλεοπτικό παραλήρημα – Ονόματα με αποδείξεις κ. δήμαρχε

Δελτίο τύπου
Δημοτικής Παράταξης
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Έκπληκτοι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον δήμαρχο Αργους - Μυκηνών σε τοπικό κανάλι και σε εκπομπή γνωστής τηλεπαρουσιάστριας την Δευτέρα (13/5) το βράδυ, με το πρόσχημα της παρουσίασης της μελέτης ανάπλασης, να στρέφεται κατά πάντων που τον αντιπολιτεύονται για διάφορους λόγους και κατά διάφορα διαστήματα... 

Απάντηση στον Ανδριανό για το λιμάνι Ναυπλίου από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλη

 Στην 9441/10-4-2013 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός με θέμα την πορεία υλοποίησης των αναγκαίων έργων υποδομής στο λιμάνι του Ναυπλίου, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κ. Μουσουρούλης.

Ο Υπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου