Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Teachers4Europe απο το EUROPE DIRECT Ναυπλίου

 Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υλοποιεί για δεύτερη χρονιά την καινοτόμα εκπαιδευτική δράση Teachers4Europe για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στα δύο σχολικά έτη εφαρμογής της δράσης, υπέβαλαν φάκελο συμμετοχής 956 εκπαιδευτικοί, από τους οποίους επιλέχθηκαν και επιμορφώθηκαν 180, σε θέματα σχετικά με την ιστορία, τους θεσμούς, την ταυτότητα και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Λακωνία

  Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (15-5-2013), από το μεσημέρι έως το βράδυ, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο καιρό του Μνημονίου

Δελτίο τύπου
Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Τ.Ο. Δήμου Άργους Μυκηνών
ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ

Η τοπική αυτοδιοίκηση στην χώρα μας βρέθηκε στον καιρό του μνημονίου μέσα σε μία δίνη αλλαγών που την άλλαξε για πάντα. Μάλιστα αυτές οι αλλαγές ακολούθησαν μία ακόμη μεταρρύθμιση αυτή του “Καποδίστρια” που επίσης έφερε αλλαγές σοκ στις οποίες μόλις και είχε προσαρμοστεί ο μηχανισμός των πρωτοβαθμίων Ο.Τ.Α. Πριν λοιπόν γίνει απολογισμός της προηγούμενης μεταρρύθμισης ακολούθησε η επόμενη του “Καλλικράτη” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου