Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σοκ - Αυτοκτονία 26χρονου στο Τολό






















 Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Τολό από την αναπάντεχη είδηση της αυτοκτονίας ενός νέου ανθρώπου μόλις 26 χρονών.

Αιματηρή συμπλοκή στην Ασίνη μεταξύ συγχωριανών



















 Σε μαχαιριές κατέληξε ο καυγάς μεταξύ δύο 35χρονων ανδρών σήμερα το μεσημέρι σε καφενείο της Ασίνης. Οι προσωπικές διαφορές που είχαν οι δύο συγχωριανοί πήραν τέτοια έκταση που κανένας στο χωριό δεν μπορούσε να φαντασθεί.

Αθώοι οι 23 μετανάστες του στρατοπέδου συγκέντρωσης Κορίνθου




















 Αθώοι κρίθηκαν οι 23 μετανάστες που δικάστηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου για την περσινή κινητοποίηση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου.  Κατηγορούνταν για «στάση κρατουμένων από κοινού, με την επιβαρυντική περίπτωση της βιαιοπραγίας». Αδικήματα που σύμφωνα με το άρθρο 174 του Ποινικού Κώδικα επισύρουν ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανού στον υπό συντήρηση ανδριάντα του Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο (βίντεο)




















 Τον χώρο όπου πραγματοποιείται η συντήρηση του ανδριάντα του στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός και ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για την πορεία των εργασιών, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα τα έργα αναστήλωσης και συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αρχαιολογικούς χώρους και εκκλησιαστικά μνημεία όλη την Αργολίδα.

66 Συλλήψεις σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Κορινθία


















Δελτίο τύπου της Α.Δ.Π.

 Πραγματοποιήθηκε από χθες 25-10-2013, έως και σήμερα 26-10-2013 πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Μεσσηνίας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εξακόσια δεκαεπτά (617) άτομα, εκ των οποίων τριακόσιοι εβδομήντα εννέα (379) ήταν ημεδαποί και διακόσια τριάντα οκτώ (238) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τετρακόσια τριάντα τρία (433) οχήματα και δεκαπέντε (15) καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου