Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανού στο Μπούρτζι (βίντεο)





















 Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στο Μεσαιωνικό φρούριο Μπούρτζι, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με επικεφαλής τον Διευθυντή της υπηρεσίας Δ. Αθανασούλη. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την μελέτη στερέωσης – αποκατάστασης - ανάδειξης και επανάχρησης του φρουρίου Μπούρτζι που ξεκινάει το προσεχές διάστημα με προϋπολογισμό 2.790.000,00€ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Δ. Κοδέλας: "Δε γνωρίζει ή συνειδητά παραπλανεί το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τον αριθμό εκπαιδευτικών που στελεχώνουν το σχολείο των Μύλων;"

 Σε ερώτησή μας προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ανάγκη να τοποθετηθεί τρίτος δάσκαλος στο τριθέσιο δημοτικό σχολείο των Μύλων το υπουργείο απάντησε τα εξής:

Γ.Αναγνώστου: Με απόφαση Γιάννη Μανιάτη δυνατότητα χρηματοδότησης της αποχέτευσης πρώην Δήμου Λέρνας

 Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μας, με τον Υπουργό ΠΕΚΑ και Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του Υπουργού, να δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να προκηρυχθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Άξονα ΙΙ του ΕΠΠΕΡΑΑ, για την υποβολή προτάσεων αποχετευτικών δικτύων.

Ευχαριστήρια επιστολή

Του Γεωργίου Κ. Πίκη
Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Λάλουκα

Η κόρη μου Αθανασία συζ. Ανδρέα Πίκου γέννησε την 18.10.2013 με καισαρική τομή ένα υγιέστατο εγγονάκι.

Βόλτα με τις Ορθοπεταλιές στο Τουρνίκι

 Οι σύλλογοι Ι.Φ.Σ.Α & ΟΙΝΟΗ στα πλαίσια ανάδειξης ορειβατικών, ιππικών & ιστορικών μονοπατιών στην Αργολίδα διοργανώνουν ημερήσια πορεία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 από το Μερκούρι στο Τουρνίκι. 

 

Νέο ρεκόρ για την Θεοδώρου στον "2ο Στύμφαλο Άθλο"

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο "2ος Στύμφαλος Άθλος"  αγώνας τον 25 χιλιομέτρων στη Λίμνη της Στυμφαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου