Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην Ασίνη
























 Όπως αναφέραμε χθες, στη 1.30, μετά το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 34χρονος μαχαίρωσε έναν 40χρονο συγχωριανό του για "ασήμαντο αφορμή" κατά πληροφορίες, σε καφενείο στην πλατεία της Ασίνης.

Στον πόντο ο Αργοναύτης νίκησε το Ναυπλίου 2010 με 73 - 72





















 Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου επί του Ναύπλιο2010 στην δεύτερη αγωνιστική  για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ με 73 -72 στην παράταση.

 

Αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων στην Αργολίδα Σαββάτου 26/10/2013

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων της Αργολίδας στην αγωνιστικη του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2013.

 

Δυο βιβλία του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου παρουσιάζονται στο Άργος





















 Το Σ ά β β α τ ο 2 Ν ο ε μ β ρ ί ο υ 2013, ώρα 7.00 μ.μ.,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Κωνσταντόπουλου, θα παρουσιαστεί το νέο μυθιστόρημα του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου "Να φοβάσαι τον άνδρα…", Αθήνα, 2012, εκδ. Άγκυρα. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Κόνδης, κοινωνιολόγος και η Καλλιόπη Καλποδήμου, φιλόλογος με μουσικές συνδέσεις από την πιανίστα Καίτη Γρατσέα. Την επόμενη μέρα, Κ υ ρ ι α κ ή 3 Ν ο ε μ β ρ ί ο υ 2013, 11.00 π.μ., θα παρουσιαστεί στην παιδική Βιβλιοθήκη Άργους το "Ταξίδι του Φερεϋντούν", ένα παραμύθι του 2013 από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο με την παρουσία του συγγραφέα –ο οποίος θα μιλήσει με τα παιδιά– και ανάγνωση αποσπασμάτων από την παραμυθού Ερασμία Ηλιοπούλου.

Μια ιστορία … που δεν θα τη διδάξει το σημερινό σχολείο!





















 Μέλη του ΠΑΜΕ Αργολίδας πραγματοποίησαν εκδήλωση  με τίτλο "Μια ιστορία … που δεν θα τη διδάξει  το σημερινό σχολείο" και απέτισαν φόρο τιμής στον τόπο μαρτυρίου εκατοντάδων ηρωικών αγωνιστών της Ακροναυπλίας. Σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αναφέρει:

Ανακοίνωση της τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ Αργολίδας για την 28η Οκτωβρίου 1940

 Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού το 1940 στο φασισμό - ναζισμό, καθώς και η μετέπειτα μαζική ηρωική πάλη του ενάντια στον κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εμπνέει και διδάσκει σήμερα τους εργαζόμενους, τη νεολαία, για να πουν το δικό τους ΟΧΙ στις πολιτικές εξαθλίωσης που του επιβάλλουν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Να πουν το δικό τους ΟΧΙ στις πολιτικές που εμπλέκουν την Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, όπως αυτούς που προετοιμάζουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ σε βάρος λαών και χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου