Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Π.Μισθός από την λειτουργία των σχολικών μονάδων στην Αργολίδα (βίντεο)





















 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δ.Κωστούρο είχε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Π. Μισθός, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Περιφερειακού Διευθυντή στον Δήμο Ναυπλίου.

Καταθέσεις στεφάνων από τα σχολεία του Άργους για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)





















 Με τις καθιερωμένες καταθέσεις στεφάνων τίμησαν το Έπος του Ελληνοιταλικού πολέμου οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Λαμπρές Ελληνορωσικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο για τον Καποδίστρια (βίντεο)





















Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ναυπλίου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο για τα 185 χρόνια από την ανακήρυξη του Ιωάννη Καποδίστρια ως κυβερνήτη της Ελλάδας και από τη σύναψη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

Φιλικοί αγώνες με τον Ιωνικού Νικαίας για τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου





















Φιλικά παιχνίδια υδατοσφαίρισης των ομάδων γυναικών και νέων του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 26/10/2013.

Εγκαίνια της έκθεσης «Τα πέτρινα γεφύρια της Ελλάδας» στο Άργος


 Τα εγκαίνια της έκθεσης Πέτρινα γεφύρια της Ελλάδος έγιναν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 το μεσημέρι στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Αργους.

Γ.Μανιάτης: Στα χέρια των πολιτών της Αργολίδας το σπίτι του Τσώκρη στο Άργος, το «Παλαιό Φαρμακείο» στο Ναύπλιο και η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Άργους





















  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, στη χθεσινή του συνεδρίαση στις 24-10-2013, προχώρησε στην έγκριση τριών σημαντικών έργων στους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:

Οι μαθητές του Ναυπλίου τίμησαν τους ήρωες του έπους του 40΄ (βίντεο)





















Με καταθέσεις στεφάνων τίμησαν τους ήρωες του Ελληνοιταλικού πολέμου οι μαθητές των σχολείων του Ναυπλίου.

Τεράστιας πολιτισμικής αξίας νίκη Καμπόσου - Ο Δήμος Άργους Μυκηνών αγοράζει το Σπίτι του Τσώκρη





















Εγκρίθηκε από το «Πράσινο Ταμείο» η χρηματοδότηση της αγοράς του 

 Από επίσημα χείλη του αντιπροέδρου του Πράσινου Ταμείου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πως εγκρίθηκε το αίτημά του για αγορά της ιστορικής διατηρητέας Οικίας Τσώκρη στο Άργος (στην οδό που φέρει το όνομά του, πλησίον της οδού Καρατζά). 

3 Νοεμβρίου πρεμιέρα για ανοιχτά εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές
















 Έως επτά Κυριακές το χρόνο, αρχής γενομένης από τις 3 Νοεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν πλέον τα εμπορικά καταστήματα. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Ανάπτυξης θεσμοθέτησε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων περισσότερες Κυριακές το χρόνο οι έμποροι δείχνουν απρόθυμοι να ακολουθήσουν την απόφαση αυτή καθώς από τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου μόλις το 54% των εμπορικών συλλόγων δηλώνει ότι τα μέλη του θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους στις 3 Νοέμβριου. 

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Μετρήστε κοροϊδία από το 2010 έως σήμερα





















 Ο πολύ καλός και καθόλου φειδωλός στα λογια, οχι στα έργα , Κ.Χελιώτης σκέφτηκε να απαντήσει στο δελτίο τύπου του Ν.Ο.Ν. και να μας προτρέψει να κάνουμε υπομονή και να μας "δείξει" δρόμους συνεργασίας ξεχνώντας μάλλον τα ψέμματα των τελευταίων ετών και τη κοροιδία του συλλόγου,των αθλητών και των γονιών τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !!!!!!! Έχουμε λοιπόν αναλυτικά από το 2010 ως σήμερα (και "μετρήστε κοροιδία):

Δίωρο Σεμινάριο Flamenco με την Ισαβέλλα Γαλαίου στο Άργος





















 Αγαπημένοι και πολυχορευμένοι, γοητευμένοι από το φλαμένκο, κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας μέχρι το Σαββάτο 26 Οκτώβρη. Πάρτε τις φούστες σας, τα χοντρά τακούνια σας η και τα αθλητικά σας, πάρτε τις φωτογραφικές σας και το ισπανικό ταμπεραμέντο σας και..όλε!!!

Βιβλιοπαρουσίαση: Να φοβάσαι τον άνδρα...

Επιμνημόσυνη Δέηση για τα αθώα θύματα της γερμανικής κατοχής στο Άργος






















 Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Δήμος Άργους – Μυκηνών & η Κ.Ε.Δ.Α.Μ. θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση για τα αθώα θύματα του βομβαρδισμού της πόλεως του Άργους την 14η Οκτωβρίου 1943, την 26η & 27η Απριλίου 1941, καθώς επίσης και για όλους τους συμπολίτες μας που έχασαν την ζωή τους και για οποιονδήποτε λόγο (στο Αλβανικό Μέτωπο, με βίαιο τρόπο και για διαφόρου είδους αιτίες) την περίοδο 28-10-1940/19-9-1944, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο οι θανόντες από ασιτία, αδυναμία, εξάντληση και έλλειψη στοιχειωδών μέσων επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου