Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΒΡEΘΗΚΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΌΣ ΣΤΟ ΝΑΎΠΛΙΟ

Με μια μακάβρια ανακάλυψη ήρθαν αντιμέτωποι άνδρες της αστυνομίας στο Ναύπλιο. Ένας ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε κοντά στον δρόμο που οδηγεί στο χωρίο του Αγίου Ανδριανού μέσα σε ρέμα της περιοχής, Ναύπλιο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Οι άνδρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας της αστυνομίας  που βρέθηκαν στο σημείο ειναι σίγουροι πως η σωρός βρίσκετε στο σημείο τουλάχιστον έναν χρόνο, ενώ βρέθηκαν και στοιχεια της ταυτότητας του.  Πρόκειται για Ρουμάνο υπήκοο. Ο σκελετός καταφέρθηκε στο νεκροτομείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για να ελεγχθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο βρίσκετε στο Ναύπλιο, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Πρόκειται για το Rotterdan της Holland America Line με σημαία Ολλανδίας. Το πλοίο έχει μήκος 238μ. και πλάτος 32μ. ειναι κατασκευασμένο το 1997 και μεταφέρει 1450 επιβάτες, που αποβίβασε στο λιμάνι του Ναυπλίου με λέμβους καθώς είναι αγκυροβολημένο ανοιχτά του Αργολικού κόλπου. Μία ανάσα οικονομική για την πόλη του Ναυπλίου.

4ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στο Ναύπλιο

                                


Πανελλαδικός

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2013

“Υποστηρίζουμε τον Θηλασμό, Υποστηρίζουμε τις Μητέρες”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 39 πόλεις της Ελλάδας!

Για το Ναύπλιο την διοργάνωση έχει αναλάβει φέτος η

“Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Ναυπλίου” (https://www.facebook.com/groups/NafplioThilasmos/)

και σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 πμ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου