Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μόλις βρήκαμε αυτόν τον αρσενικό σκυλάκο Αιγίου και Μ.Αλεξάνδρου στο Ναύπλιο


SOS!!! Μόλις βρήκαμε αυτόν τον αρσενικό σκυλάκο Αιγίου και Μ.Αλεξάνδρου 

στο Ναύπλιο. 

Φοράει γαλάζια δέστρα και είναι φρεσκοκουρεμένος. Οπόιος τον έχει 

χάσει η γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152035439192289&set=gm.574411319272925&type=1&relevant_count=1

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Οργή Ιβάν Σαββίδη για διαιτητή από την Αργολίδα!

No 796182
Ποιος είπε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν χάνει την ψυχραιμία του; Την χάνει και μάλιστα με το δίκιο του. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του τόσο πριν το τέλος όσο και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε ποιος ήταν ο λόγος. Φρόντισε ο Ιωαννίδης! Το νέο… πουλέν στους πίνακες της ΚΕΔ.
Η απόδοση του διαιτητή από την Αργολίδα κυριολεκτικά εξόργισε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένας νέος διαιτητής στην Superleague εμφανίστηκε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Ο Σαββίδης απευθυνόμενος τόσο στον Ζήση Βρύζα όσο και στον Θόδωρο Ζαγοράκη ζήτησε εξηγήσεις τις οποίες φυσικά και δεν μπορούσαν να του δώσουν.
Ο μεγαλομέτοχος ήταν αρκετά νευρικός και στην διάρκεια του ημιχρόνου ενώ ακόμα και κατά την αποχώρηση του δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για όσα συνέβησαν στην διάρκεια του αγώνα παρά τη νίκη της ομάδας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες (ο Σαββίδης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη) συγκάλεσε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες για το θέμα της διαιτησίας καθώς από το ξεκίνημα της περιόδου ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο και όποιες κινήσεις έγιναν από την πλευρά της ΠΑΕ για την προστασία της ομάδας, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές.

http://inpaok.com/140738/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD/

ΝΑΥΠΛΙΟ - Η Μουσική στο Φουγάρο

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΟ ΚΑΦΕ

Brunch με πιάνο στο Καφέ!

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013
Την Κυριακή απο τις 12 το μεσημέρι, συντροφιά στο πιάνο θα σας κρατήσει ο Ηλίας Δημόπουλος, ερμηνεύοντας μουσικές και τραγούδια διασκευασμένα αλλά πάντα αγαπημένα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


1.ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ




4-3
2.ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ




4-0
3.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ




2-2
4.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΜΕΘΑΝΑ




1-1
5.ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ




3-0

6.ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΟΣ




0-1

7.Ο.Φ. ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ




0-0







8.ΠΡΟΣΥΜΝΗ - ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ




4-3
9.Α.Ο. ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΡΟΪΝΟΥ




Αναβλήθηκε
10.ΔYΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ




4-0
epsarg.gr

...Το έγκλημα συνεχίζεται

Το τρένο έρχεται στο Ναύπλιο! Το Ναύπλιο είναι έτοιμο να το υποδεχθεί;


Ο γύρος της Πελοποννήσου με τρένο

Μια ακόμα θεματική εκδρομή με τρένο στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, για τους φίλους του σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τρένο στις ομορφιές του ιστορικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το τρένο σε μία εβδομάδα από σήμερα, στις 26 του Οκτώβρη, θα σταθμεύσει και στο Ναύπλιο. Οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης μας και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.

Πρώτη πύλη εισόδου για τους επισκέπτες θα είναι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Ναυπλίου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι το αγαπημένο στέκι των καλλιτεχνών γκράφιτι και των ναρκομανών της πόλης μας...
Να λοιπόν τι εικόνα θα αντικρίσουν οι εκδρομείς με το καλημέρα:

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου

Ατμομηχανή Ναύπλιο

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου2


Κι’ άμα μπουν και μέσα η απόλυτη ομορφιά!


Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου3

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ναυπλίου4

Νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν! Η κατάσταση είναι τραγική, ίσως και επικίνδυνη για την υγεία των περαστικών. Ο σταθμός δεν ανήκει στον Δήμο αλλά στον ανύπαρκτο ΟΣΕ Πελοποννήσου. Όμως όλοι αυτοί οι τοπικοί άρχοντες είναι που σε μερικούς μήνες από τώρα θα ζητήσουν και πάλι την ψήφο μας, λέγοντας μας πόσο αγαπάνε αυτόν τον τόπο και αραδιάζοντας ένα κάρο υποσχέσεις, που συνήθως δεν γίνονται πράξη.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας το αποδείξετε έμπρακτα...

Επιτέλους ας φιλοτιμηθεί κάποιος χριστιανός! Είναι κρίμα για την πόλη μας... 
Απευθύνω έκκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, στους φίλους του Σιδηροδρόμου, στους πρώην υπαλλήλους του ΟΣΕ και προπάντων στον Δήμο.
Κάντε κάτι για να μην βλέπουμε πια αυτό το χάλι!

Αγαπητέ Δήμε Ναυπλιέων,
δεν σας ζητήσαμε ούτε υδατοδρόμια, ούτε μαρίνες, ούτε "επιθετικές πολιτικές".
Μπορείτε αρχικά να κάνετε τρία απλά πραγματάκια;
1. Ξεβρωμίστε την πόλη.
2. Φτιάξτε τους δρόμους.
3. Κάνετε ένα σύστημα ύδρευσης με νερό που να πίνεται!
Με λίγα λόγια δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τα μικρά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Βάλτε πιο ρεαλιστικούς στόχους και προσπαθήστε να τους πετύχετε. Και για τον τουρισμό, φροντίστε σε πρώτη φάση οι επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη μας στις 26 του Οκτώβρη να φύγουν από δω με τις καλύτερες και όχι με τις χειρότερες εντυπώσεις…

Η ψήφος μας δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται!

Posted by trelosfilosofos

Απίστευτη επίθεση κατά της Ιεράς Συνόδου εξαπέλυσε ο τέως Νομάρχης Αργολίδας

Απίστευτη επίθεση κατά της Ιεράς Συνόδου εξαπέλυσε ο τέως Νομάρχης Αργολίδας και Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σωτηρόπουλος μετά τη εκλογή του νέου Μητροπολίτη μιλώντας για  ιερή φράξια. Συγκεκριμένα αναφέρει: Είναι προκλητική έως εξοργιστική η τακτική της σημερινής ηγεσίας της εκκλησίας της Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Αργολίδας.
Εις την εκκλησία του Χριστού συμμετέχει και το λαϊκό στοιχείο, όχι βεβαίως με την ψήφο του, αλλά με την κρίση και την προσευχή του.
Εις την σημερινή εκλογή ο πιστός λαός της Αργολίδας είχε εκφράσει καθολικά την ευχή και την επιθυμία να διαδεχθεί τον μακαριστό Ιάκωβο ο επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος γνωστός όχι μόνο στο Νομό μας, αλλά και στην ηγεσία της εκκλησίας μας για την αρετή του, τις ικανότητές του και το διακονικό του έργο.
Δυστυχώς όμως η ιερά φράξια της Συνόδου με την συντεχνιακή της ιδιοτέλεια που φοβάται το αξιότερο, άλλα μεθόδευσε και αποφάσισε.
Ούτε την δέσμευση της στον μακαριστό Ιεράρχη μας Ιάκωβο τήρησε, ούτε και την έκφραση του λαού της Αργολίδας σεβάστηκε.
Αυτά είναι τα χριστιανικά μηνύματα των σημερινών ταγών της εκκλησίας προς τους πιστούς που σέβονται αρχές και παραδόσεις; 
Ερευνητέο αν το Άγιο Πνεύμα συνωμοτεί σε βάρος της εκκλησίας όταν λαμβάνονται αποφάσεις σκοπιμότητας που προκαλούν πολλαπλά και ποικίλα ερωτηματικά στους πιστούς για την θρησκευτική πνευματική μας ηγεσία.

Ελπίζω να με συγχωρέσει κάποιος ταπεινός λειτουργός του Χριστού μας
www.expressnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου