Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο

















Τιμώντας τους ήρωες του Έπους του ‘40, ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους για την τέχνη του θεάτρου στο Ναύπλιο

 Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού, Τουρισμού) του Δήμου Ναυπλιέων, στα πλαίσια αναβίωσης ολόκληρου του θεατρικού γίγνεσθαι της πόλης, καλεί τους κατοίκους του Δήμου Ναυπλιέων, φοιτητές, μαθητές και ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας για την τέχνη του θεάτρου...

Ενημερωτική εκδήλωση για το αμερικανικό εκπαιδευτικό συστήμα και τις προπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α
























 Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (ΚΕΣ), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα (http://www.fulbright.gr) και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αργολίδας, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνασίων και λυκείων) του νομού Αργολίδος σε ενημερωτική εκδήλωση. 

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Καμία ενέργεια από το Δήμο Ναυπλιέων για ένταξη του κολυμβητηρίου σε κοινοτικά προγράμματα


ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Επειδή πάντα άρεσε στις διοικήσεις του Ν.Ο.Ν. να μιλάνε με έργα και όχι με "υπόγειες διαδρομές" τα τελευταία νέα από τις ενέργειές μας τόσο από τη πλευρά του υπουργού Αδριανού όσο και από τη πλευρά του υπουργού Μανιάτη ήταν αρνητικά.

Συλήψη στο Άργος για ναρκωτικά

 Συνελήφθη, στις 22.10.2013 το μεσημέρι, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  41χρονος, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για υπόθεση ναρκωτικών.

"Βιωματική κατανόηση της Ιδέας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας στα Δημοτικά Σχολεία"

 Σκοπός του Προγράμματος είναι η προώθηση της κατανόησης και της βιωματικής γνώσης του περιεχομένου της ιδέας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, των αξιών και πρακτικών της, στα παιδιά των δημοτικών σχολείων και στους δασκάλους-εμψυχωτές.

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Αργοναύτης





















  Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Αργοναύτη φέτος, γνωρίζοντας την ήττα από τον Οίακα Ναυπλίου με σκορ 67-64.

Εκπαιδευτικά προγράμματα από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»






















 Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», συνεχίζει και φέτος τα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, που σκοπό έχουν να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη χρήση της Βιβλιοθήκης και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για το βιβλίο και τη μάθηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου