Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Σε offshore στο Κρανίδι καταλογίστηκε Φόρος 9.600.000 ευρώ

 Ιδιώτης έλαβε έμβασμα από offshore ύψους 6,71 εκατ. ευρώ αλλά «ξέχασε» να το δηλώσει στην εφορία, μια offshore εταιρία δεν πλήρωσε φόρους ύψους 1,319 εκατ. ευρώ, μια άλλη offshore στο Κρανίδι δεν είχε πληρώσει ειδικό φόρο ακινήτων 9,6 εκατ. ευρώ για τα έτη 2003 -2013, ένα φαρμακείο απέκρυψε εισοδήματα ύψους 2,75 εκατ. ευρώ από παράνομη πώληση αναβολικών. Πρόκειται για ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί σε πρόσωπα μεγάλης περιουσίας.

 

Συντονισμένες προσπάθειες της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου έφεραν αποτέλεσμα για τα έργα σε Τολό και Δρέπανο

 Δύο νέα έργα υποδομής προστίθενται στο μακρύ κατάλογο των έργων ύδρευσης , αποχέτευσης που εκτελεί η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου σε όλη την έκταση του Καλλικρατικού Δήμου. Πρόκειται για δύο έργα που αφορούν την αποχέτευση του Τολού και του Δρεπάνου και συγκεκριμένα:

 

 

Η επόμενη αγωνιστική των αργολικών ομάδων ποδοσφαίρου 2-3/11/2013

 Δείτε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 2-3 Νοεμβρίου 2013 των αργολικών ομάδων όλων των κατηγοριών.

Βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας του 2ου Όμιλου

 Η Βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας του 2ου Όμιλου όπως διαμορφώνεται μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.

Παμμετοχικός- Ν.Αχιλλέας Φιχτίων 1-1

 Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Παμετοχικού που συνοδεύτηκε με ισοπαλία (1-1) με την ομάδα των Φιχτίων! Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε για γκόλ ήταν λιγοστές με τους Δρούγκα, Θ.Τριμπόνια, Πασπαλιάρη να μην καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα!

LIVE στο Φουγάρο Καφέ

 Το Φουγάρο, κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, πιστό στη δέσμευσή του για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, φιλοξενεί 2 εξαιρετικά μουσικά σχήματα αναγνωρισμένα σε Ελλάδα και εξωτερικό για 3 δυναμικά LIVE.

Εξετάσεις Ελληνομάθειας για υπηκόους τρίτων χωρών και στην Αργολίδα

 Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 εξετάσεις για την πιστοποίηση της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος για το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Κοδέλας: Προκαλούν ερωτηματικά οι αποσπάσεις στα Γενικά Αρχεία του Κράτους πανελλαδικά αλλά και στο Αρχείο Αργολίδας

 Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας σχετικά με τις ανορθόδοξες επιλογές του Υπουργείου στις δύο φάσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και συγκεκριμένα στο Αρχείο Αργολίδας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

 

Τρίτη αγωνιστική στην Α΄κατηγορία μπάσκετ ΕΣΚΑΚ

 Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ Ά ΕΣΚΑΚ με την 3η αγωνιστική που περιλαμβάνει σημαντικούς και ελπίζουμε και συναρπαστικούς αγώνες.

Απορία καταναλωτή νερού για τις χρεώσεις

 Είμαι κάτοικος Αθηνών και η καταγωγή μου από την πόλη του Άργους, την οποία επισκέπτομαι πολύ συχνά, αφού έχω μία κατοικία στις παλαιές εργατικές.

Νέα θεατρική περίοδος από την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση

 Ανοίγει η αυλαία στο θέατρο της οδού Ατρέως, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013. Η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση, μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στις καλοκαιρινές αργολικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνεχίζει για 18η συνεχή χρονιά να φέρνει το αργολικό κοινό πιο κοντά στους κλασικούς Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αλλά και σε σύγχρονους δημιουργούς, του θεάτρου. 

Επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους στον υγρότοπο Μουστού

 Εκατόν πενήντα περίπου μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους συνοδευόμενοι από δέκα δασκάλους τους πραγματοποίησαν για δεύτερη χρονιά μονοήμερη επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου Μουστού. 

Σημαντικό βήμα στήριξης των επιχειρηματιών η συνεργασια του επιμελητηρίου Αργολίδας με το ΕΒΕ Βόννης

 Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση του Επιμελητήριου Αργολίδας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βόννης που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου στη Βόννη. Μέσα από αυτή την επιχειρηματική αποστολή αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον της Διοίκησης όχι μόνο για την βοήθεια που θέλει να προσφέρει στα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και για την εξεύρεση νέων προγραμμάτων που θα ωφελήσουν απευθείας ορισμένες κατηγορίες πολιτών και κυρίως τους νέους που πλήττονται από την ανεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου