Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Καλλιάνος υποψήφιος με τον Χ.Γραμματικόπουλο

 Ένα ακόμα δυνατό όνομα, ο Γιάννης Καλλιάνος, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Βίντεο από την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου





















  «Να είσαι ο ποιμένας που όταν χρειαστεί θα θυσιάσεις την ψυχή σου» είπε στον νέο Μητροπολίτη Αργολίδος κατά την στιγμή της χειροτονίας του, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.Ο Αρχιεπίσκοπος ξεκίνησε την ομιλία του προσφωνώντας τον νέο Μητροπολίτη «Αγαπητό μου παιδί» και με την προτροπή «μείνε αυτός που είσαι». Σημειώνοντας πως η σκέψη ότι η Εκκλησία είναι εξουσία, είναι «πλανεμένη» κάλεσε τον νέο Μητροπολίτη να διακονήσει τον λαό του Θεού με θυσίες.

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο στις 25/10/2013





















 Στις 25 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Επιμνημόσυνη Δέηση για τα αθώα θύματα της γερμανικής κατοχής στο Άργος





















 Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Δήμος Άργους – Μυκηνών & η Κ.Ε.Δ.Α.Μ. θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση για τα αθώα θύματα του βομβαρδισμού της πόλεως του Άργους την 14η Οκτωβρίου 1943, την 26η & 27η Απριλίου 1941, καθώς επίσης και για όλους τους συμπολίτες μας που έχασαν την ζωή τους και για οποιονδήποτε λόγο (στο Αλβανικό Μέτωπο, με βίαιο τρόπο και για διαφόρου είδους αιτίες) την περίοδο 28-10-1940/19-9-1944, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο οι θανόντες από ασιτία, αδυναμία, εξάντληση και έλλειψη στοιχειωδών μέσων επιβίωσης.

24 μαθητές λυκείων της Πελοποννήσου θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο (όλα τα ονόματα)

 Πραγματοποιήθηκε η  επιλογή των παρακάτω μαθητών ως εκπροσώπων της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην ημερίδα EUROSCOLA, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο την 14η/11/2013, (με αξιολογική σειρά σύμφωνα με την κατάταξη αυτών, βάσει της μοριοδότησης που έλαβαν) :

Ημέρα αφιερωμένη στην προβολή του έργου της αρχαιολογικής υπηρεσίας Αργολίδος





















  Η Δ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, συμμετέχοντας στη δράση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων «20-21 Οκτωβρίου 2013: Ημέρα αφιερωμένη στην προβολή του πολυσχιδούς έργου της αρχαιολογικής υπηρεσίας», διοργάνωσε τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ασίνης («Καστράκι»).

Ιστορική φωτογραφία με τον καγκελάριο της Γερμανίας Χέλμουτ Σμίθ στην Αργολίδα
























Ιστορική φωτογραφία του 1970 της οικογένειας Ματράγκου.

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών αναψυκτηρίων καφέ μπαρ Ναυπλίου «Το Ανάπλι»

 Ο Σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (Καφέ Εστιατόριων) αποφάσισε να ξεκινήσει εκπτωτική μέρα για τα καταστήματα. Στις 22 /10/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00π.μ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Τέλλου Άγρα 5) ο πρόεδρος του συλλόγου θα δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την ημέρα και τους όρους που την διέπουν.

Τακτική Γενική Συνέλευση του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ’Αγιος Νεκτάριος"

 Σύμφωνα με τις διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, και του καταστατικού του συλλόγου , καλούμε τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 25 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30 στην Πολιτιστική Εστία Εργ. Κατ. Ναυπλίου.

Γιάννης Καλλιάνος: Ο μετεωρολόγος από το Δρέπανο που κερδίζει τις εντυπώσεις























 Ο Γιάννης Καλλιάνος γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1978 στην Αθήνα με καταγωγη απο το Δρέπανο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του ως το δημοτικό τα περνά στην Ηλιούπολη,όμως η οικογένειά του μετακομίζει στην Γλυφάδα,όπου κατοικεί ως σήμερα. Αποφοιτά απο το 2ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και στη συνέχεια επιλέγει να ακολουθήσει το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιουπόλεως, αφού ως πρότυπο σχολείο,θα του έδινε τη δυνατότητα να ασχοληθεί παραπάνω ώρες με την κατεύθυνση που τον ενδιέφερε.

Αποτελέσματα αγώνων της Α ΕΣΚΑ-Κ





















 Στο παιχνίδι Ναύπλιο 2010 - Ποσειδώνας, η ομάδα του Λουτρακίου κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας κερδίζοντας με 61-71.

Στο Τουρνουά «Open Bristol» o Γιάννης Κατσιπόδης της σχολής Choy Lee Fut Άργους

 Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά point fighting που διεξάγοντα κάθε χρόνο στην Ευρώπη, στο Bristol Αγγλίας συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 12/13 Οκτωβρίου, ο αθλητής της σχολής Choy Lee Fut Άργους , Γιάννης Κατσιπόδης.

Φιλικός αγώνας - ρεβάνς του Σκακιστικού Συλλόγου Περσέας Άργους με την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής

  ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για τον Περσέα Άργους στη φετινή σαιζόν. Την Κυριακή 13/10/2013 στα Μελίσσια Αττικής έγινε ο φιλικός αγώνας-ρεβάνς μεταξύ της ομάδας του Περσέα Άργους και της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, στον οποίο επικράτησε η ομάδα του Περσέα με σκορ 5,5 - 3,5.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλει τα αγροτοδικεία που στήνονται για μια ακόμα φορά και σέρνουν αγρότες, εργάτες και άλλα λαϊκά στρώματα σε δίκες. Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια του Άργους, τη Δευτέρα στις 21/10 στις 9 το πρωί . 

Ο Ίων Ξυπολιάς επιστρέφει με τις "Ραδιουργίες" του

 Ο Ίων Ξυπολιάς επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΙ Πελοποννήσου 102,3 σήμερα Δευτέρα 21 Οκτώβρη και κάθε μέρα στις 11 το πρωί, για δύο ώρες γεμάτες...

Στην "Πολιτική Τομογραφία" ο Γιάννης Μανώλης

Σήμερα Δευτέρα στο tv super η εκπομπή ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ φιλοξενεί τον Γιάννη Μανώλη. Ενδιαφέρεται για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου; Τι σκοπό έχει η περιοδεία του στην Πελοπόννησο; Η Νέα Μέρα θα μπει στην Βουλή; Γιατί έφυγε από τους ΑΝΕΛ; 

Παρθενικός βαθμός για τον Πανναυπλιακό

 Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε σήμερα το απόγευμα ο Πανναυπλιακός. Ήλθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον πολύ δυνατό Ατρόμητο Αχαΐας και κοινή είναι πλέον η πεποίθηση ότι τα αρνητικά αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου