Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο από την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου





















  «Να είσαι ο ποιμένας που όταν χρειαστεί θα θυσιάσεις την ψυχή σου» είπε στον νέο Μητροπολίτη Αργολίδος κατά την στιγμή της χειροτονίας του, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.Ο Αρχιεπίσκοπος ξεκίνησε την ομιλία του προσφωνώντας τον νέο Μητροπολίτη «Αγαπητό μου παιδί» και με την προτροπή «μείνε αυτός που είσαι». Σημειώνοντας πως η σκέψη ότι η Εκκλησία είναι εξουσία, είναι «πλανεμένη» κάλεσε τον νέο Μητροπολίτη να διακονήσει τον λαό του Θεού με θυσίες.

Ισόπαλος 0 - 0 ο Παναργειακός με την Παναχαική





















 Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Παναργειακός και Παναχαϊκή για να μείνουν και οι δύο ομάδες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

31-28 νίκησε ο Διομήδης την RK NEXE χωρίς να προκριθεί





















 Άγγιξε την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε ο Διομήδης Άργους, ο οποίος παρ'ότι νίκησε τη Νέξε με 31-28 στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο γύρο του EHF cup, δεν έφτασε τη διαφορά των πέντε τερμάτων που χρειαζόταν.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση προς ασφαλιστικές εταιρίες από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους επιθυμεί να προβεί σε ιατροφαρμακευτική ασφάλιση των μελών του μέσω ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης και καλεί όλες τις εταιρίες του κλάδου να καταθέσουν προσφορές με ανάλογες προτάσεις για ετήσιο κόστος συμβολαίου . Ο Εμπορικός Σύλλογος θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τις προτάσεις ως προς τα παρακάτω σημεία:

Κάλεσμα σε Πολιτική Εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου

 Η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου καλεί τα μέλη, τους φίλους και τον κόσμο της Αργολίδας, σε πολιτική εκδήλωση με θέμα: «και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Φασισμό», την Τετάρτη 23 Οκτώβρη και ώρα 19.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, με ομιλητές:

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου των ομάδων της Αργολίδας





















 Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών των ομάδων της Αργολίδας.

Μυκηναϊκός Παμμετοχικός 1-3 με παράπονα για την διαιτησία

 Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παμμετοχικός εκφράζει έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Δημάκη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας  με τον Μυκηναϊκό για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α2’ Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου