Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΣΥΚΕΩΝ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΕ 23-31.

Εύκολο απόγευμα χθες για την ομάδα μας στις Συκιές, όπου επικράτησε του Φοίβου με 23-31. Ο Διομήδης από το ξεκίνημα του αγώνα παρουσιάστηκε σοβαρός και ποιοτικός, δείχνοντας ότι θέλει γρήγορα να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης, γιαυτό και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.
Επέβαλλε τον γρήγορο ρυθμό που αρέσκεται να χρησιμοποιεί, ενώ τα πολλά γκολ και το θέαμα ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Οι παίκτες μας επέστρεψαν τις πρωινές ώρες από Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα αναμένεται η αναχώρηση 5 εξ' αυτών για τις υποχρεώσεις τηε Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα οι Μαστορόγιαννης, Μάλλιος, Μαραγκός και Κεδέρης κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή και θα ταξιδέψουν προς Σλοβακία, ενώ και ο Νούγκοβιτς θα ενσωματωθεί στις υπηρεσίες της Εθνικής Κύπρου. Οι αγώνες για το πρωτάθλημα θα ξαναξεκινήσουν στις 9 Νοεμβρίου, με την ομάδα μας να υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Αρχέλαο Κατερίνης 

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η άνοδο της θερμοκρασίας των τελευταίων ημερών οδήγησε πολλούς στις παραλίες, Ναύπλιο 24 Οκτωβρίου 2013.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Τουριστικά πλοία στο λιμάνι της πόλης , Ναύπλιο 24 Οκτωβρίου 2013. Ο Οκτώβριος κοντεύει να τελειώσει αλλά η τουριστική κίνηση κρατάει καλά στην πόλη του Ναυπλίου από την καθημερινή επίσκεψη κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου