Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις συμμετοχής σε Κατασκηνώσεις - Λουτροθεραπείες - Πηλοθεραπείες στο Ναύπλιο





















  Ο Δήμος Ναυπλιέων, Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εφαρμόζει το πρόγραμμα : «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ- ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για οικονομικά αδύνατα ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες»

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουν:

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Δήμο Ναυπλιέων

 Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο «κάλεσμα» για τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών ένδυσης και υπόδησης. Στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε προσφέροντας από το υστέρημα του, τα ειδικά σημεία που λειτούργησαν, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων και στο Κολυμβητήριο το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Δήμου.

Έκθεση ζωγραφικής της Χ.Τσεκούρα στο Negro Espresso Bar

 Το Negro Espresso Bar παρουσιάζει την Έκθεση Ζωγραφικής της Χάρις Τσεκούρα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013, στις 9 το βράδυ και θα έχει διάρκεια ένα μήνα.

Δεύτερη αγωνιστική της Α΄ ΕΣΚΑΚ Ανδρών 2013-2014

















 Το Σάββατο 26-10-2013 συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Κ. με έξι  αγώνες

 

Βαθμολογία Α2 Κατηγορίας - 2ος Όμιλος

Α2 Κατηγορία-2ος Όμιλος
Βαθμολογία μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής

Οδηγίες για την αντιμετώπιση της Μύγας Μεσογείου από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου

 Μέτριες καταγράφονται οι συλλήψεις της Μύγας Μεσογείου στο δίκτυο φερομονικών παγίδων όπως ανακοινώνουν οι γεωπόνοι του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου, υπενθυμίζοντας ωστόσο στους παραγωγούς ότι οι προσβολές αρχίζουν με την έναρξη της ωρίμανσης των καρπών.

Εικαστικό εργαστήρι "Κουταλομαχίας" στο βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία

"Redemption" στο Θέατρο Τριανόν (βίντεο)

 Η ομάδα FTW Crew of Arts παρουσιάζει για δύο βράδια στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο, στις 25 και 26 Οκτωβρίου, τη σκηνική σύνθεση με τίτλο “Redemption”, βασισμένη σε κείμενα των David Rabe και Samuel Beckett.

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος με τη μπάντα του επιστρέφει στο C’ est la vie

 Την Κυριακή στις 27 Οκτωβρίου 2013, στις 21.30, Ο Γιώργος Γαλανόπουλος με τη μπάντα του επιστρέφει στο C’ est la vie, στο Άργος, για ένα δυναμικό live παρουσιάζοντας τη δουλειά από το «ντέμο» που πρόσφατα ολοκληρώθηκε καθώς επίσης και γνωστές ελληνικές –παλιές και νέες- επιτυχίες. 

Συνάντηση Γ.Ανδριανού με την ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας
























  Την ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, συνάντησε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας

 Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας και την επόμενη μέρα Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες σε χώρο του ξενοδοχείου NOVUS, στην Αθήνα.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων προέκυψαν τα μέλη του νέου 23μελούς συμβουλίου. Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:

Ξεκινά το Θεατρικό Παιχνίδι στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη

 Η Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη που λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Μυκηνών, θα υλοποιήσει από το Νοέμβριο 2013 βιωματικά προγράμματα Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού στον χώρο της Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Άργους.

Ενθουσιώδης υποδοχή της δημοτικής παράταξης: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.”





















Δελτίο τύπου

- Σε μεγάλη γιορτή όλων των Ναυπλιωτών μετατράπηκε η εκδήλωση
- Κατάμεστη η αίθουσα από πολίτες όλων των ηλικιών και από όλο το πολιτικό φάσμα
- Ανοιχτό κάλεσμα του Δημάρχου, κ. Δημ. Κωστούρου: “Όλοι μαζί συνοδηγοί σε μία υπέροχη πορεία μπροστά”

Σε μια μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η επίσημη πρώτη για την δημοτική παράταξη: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”. Με την πολυπληθή συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι Ναυπλιώτες απέδειξαν ότι έχουν ήδη αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα!

Ο Παναργειακός θα τα καταφέρει με τους φιλάθλους στο πλευρό του

 Άδικο το σκορ για τον Παναργειακό με βάσει της ευκαιρίες που έγιναν. Η πρώτη καλή ευκαιρια έγινε στο 20΄ όταν ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του από σουτ του Καραγκούνη ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Μακρίδη, στο 39΄ ο αμυντικός Λαμπρόπουλος μόλις πρόλαβε τους Καραγκούνη Αγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου