Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


Διακοπή νερού στο Ναύπλιο

  Την διακοπή της υδροδότησης ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ στο Ναύπλιο λόγο βλάβης στον κεντρικό αγωγό του νερού.

Στον εισαγγελέα ο δράστης του εμπρησμού στο ιατρείο του Σκλήρη

 Όπως πρώτοι γράψαμε χθες το απόγευμα, εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός στο ιατρείου του Αρ.Σκλήρη στο Άργος και σήμερα με επίσημο δελτίο τύπου η αστυνομία ανακοινώνει την σύλληψη του 79χρονου δράστη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Παρά τις διαφωνίες των ξωτικών ανοίγει το εργαστήρι του Άι Βασίλη στο Ναύπλιο

 Μια βδομάδα απομένει για τα Χριστούγεννα και παρά το κρύο που επικρατεί, τα αίματα έχουν ανάψει. Τα ξωτικά έχουν μια σοβαρή διαφωνία και αντί να δουλεύουν καβγαδίζουν. Ο Αϊ-Βασίλης πρέπει να τα επαναφέρει γρήγορα στην τάξη, γιατί αλλιώς τα παιδιά του κόσμου κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς παιχνίδια…

Τα παιδιά πάνε σινεμά στο… Άργος


Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Άργος 2012» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο και το Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου «Τα παιδιά πάνε σινεμά στο… Άργος».

Κατάληψη και διαμαρτυρία στα γραφεία του ΙΚΑ στο Ναύπλιο

 Κατάληψη και διαμαρτυρία έκαναν σήμερα το πρωί μέλη της Επιτροπής Ανέργων Αργολίδας στα γραφεία του ΙΚΑ στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Ναύπλιο

  O Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα «Goody΄s» Ναυπλίου (Σιδηράς Μεραρχίας 1).

http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου