Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012


Προχωρά η ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στο δήμο Άργους Μυκηνών

 Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ίδρυση κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στον δήμο Άργους Μυκηνών μετά από τις σαφείς οδηγίες του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου. Στο τελευταίο συμβούλιο λήφθηκε απόφαση για την ίδρυσή του και ψηφίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας του. Εισηγητής του θέματος ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κρίγγος ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αργολίδας και την πρόεδρό του καθώς και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο, είπε τα εξής:

Διάλεξη του Νίκου Πάνου στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών.

 Tην Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στην δεύτερη διάλεξη της σειράς ομιλιών “Events Series 2013” “Μύθος και Πραγματικότητα”, ο επίκουρος καθηγητής Συγκριτικής Γραμματολογίας του Πανεπιστημίου του Brown (ΗΠΑ) παρουσίασε ένα κείμενο Περί Βασιλείας του Συνεσίου Κυρήνης “κατά μετάφρασιν εις κοινήν διάλεκτον” του Σεβαστού Κυμινήτη (1632-1702).

Διάλεξη με θέμα «Εξέλιξη της Εγκληματολογικής Σκέψης στην πορεία της Ανθρωπότητας.»

 Πρόκληση για πνευματική διεργασία ήταν η συζήτηση η οποία αναπτύχθηκε μεταξύ των σπουδαστών της Ακαδημίας των Πολιτών του Άργους και του κυρίου Γεωργούλα Στράτου.

Το Σάββατο ανοίγει το πάρκου του δικού μας Άι Βασίλη στο Ναύπλιο

 Στολισμένα δέντρα, δρόμοι λουσμένοι στο φως , χαρωπά φωτάκια που τρεμοπαίζουν . . . Ζαχαρωτά , παιχνίδια , δώρα μα πάνω από όλα πίστη , ελπίδα και ζεστασιά στην ψυχή,σας περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα στο Ναύπλιο. Ο Δήμος Ναυπλιέων σας προσκαλεί το Σάββατο 22/12/2012 στις 11.00 το πρωί στο πάρκο του ΟΣΕ στο Ναύπλιο για να ανοίξουμε το δικό μας πάρκο του Άι Βασίλη.

Συνελήφθη 59χρονος στο Άργος για μη απόδοση Φ.Π.Α

 Συνελήφθη, σήμερα (20-12-2012) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

''Οι Δώδεκα βασιλοπούλες'' στο 5ο νηπιαγωγείο Ναυπλίου

  Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του 5ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου με το θεατρικό έργο που ήταν βασισμένο στο κλασικό παραμύθι των Αδερφών Γκρίμ "Οι δωδεκα Βασιλοπουλες".

Εκδήλωση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδος

 Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος και η χορωδία του σας καλούν να υμνήσουμε μαζί την Γέννηση του Θείου Βρέφους.

Με το νέο έτος θα συνεχιστούν τα εκπαιδευτικά & βιωματικά προγράμματα στη Παιδική & Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους

 Τελείωσαν σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όταν η βία και ο Εκφοβισμός, περνούν την πόρτα του σχολείου. Ποιος μιλάει και ποιος νικάει;» και το βιωματικό πρόγραμμα «Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού», που υλοποιούνται στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους. Τα προγράμματα θα συνεχίσουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν θα ανοίξουν τα σχολεία.

http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου