Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΕΛΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ι. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ


 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα  το πρωί το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,  όπου καθημερινά παρασκευάζονται από εθελοντές γεύματα τα οποία προσφέρονται σε απόρους.  Ο κ.Αδριανός συνεχάρη τον Ιερέα π. Ελευθέριο  και τους εθελοντές για το έργο αυτό, ιδιαίτερα  σήμερα που πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη.
  Ο Ιερέας της Ενορίας της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, π.Ελευθέριος Μίχος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ανδριανό  για την παρουσία του στα μαγειρεία του συσσιτίου ,αλλά κυρίως διότι με ενέργειες δικές του, προώθησε αίτημα του Ιερού Ναού για δωρεά  ύψους 37.000€ από το Ίδρυμα ¨Σταύρος Νιάρχος¨ ,και πέτυχε την έγκρισή του ,για αγορά εξοπλισμού των μαγειρείων. Να σημειωθεί πως καθημερινά ο Ιερός Ναός συτίζει150 άτομα .
Κατόπιν ο βουλευτής Αργολίδος επισκέφτηκε τα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου ,όπου είδε από κοντά τους γέροντες ,καθώς και το προσωπικό.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ


Δωρεάν φαγητό προς τους άπορους και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, έδωσε ο σύλλογος εστιατόρων Ναυπλίου.Μια πλούσια μερίδα ζεστού φαγητού, ψωμί αλλά και βασιλόπιτα ήταν τα τρόφιμα μου μοίρασε σήμερα το πρωί ο σύλλογος στο κτίριο του εργατικού κέντρου Ναυπλίου.Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως οι εστιάτορες του Ναυπλίου συνέδραμαν όλοι έτσι ώστε να πάρουν φαγητό όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη σίτισης τις μέρες αυτές.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ TOΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΧ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Τα Πρωτοχρονιάτικα  κάλαντα είπε η χορωδία του ΚΕΜΧ, Κέντρου Μηχανικού Ναυπλίου ,  σήμερα το πρωί στον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο.
Ο αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και τους κέρασε από ένα γλυκό.
Στην Π.Ε Αργολίδος είπαν τα κάλαντα επίσης κι άλλοι τα κάλαντα και ευχήθηκαν στον κ. Χειβιδόπουλο και τους υπαλλήλους του  καλά Χριστούγεννα.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΧ


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν στρατεύσιμοι από το Στρατόπεδο Μηχανικού Ναυπλίου στον δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο.
Ο δήμαρχος αφού τους ευχήθηκε τα χρόνια πολλά, δεν παρέλειψε να ρωτήσει προσωπικά τον καθένα, τον τόπο καταγωγής τους και τον χρόνο που έχουν για να απολυθούν, τους ευχήθηκε του χρόνου να κάνουν πρωτοχρονιά στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου