Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση Κουράτολο - (Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη)





















 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε (μέσω facebook!!!) η διοικηση του Παναργειακού για την οριστική αποχώρηση των Ιταλών επενδυτών, όπως ακριβως αναφέρει. Εμείς θα λέγαμε ποιο σωστά τους φερόμενους ως επενδύτες, γιατί δεν έβαλαν μέχρι την στιγμή της αποχώρησης τους ούτε ένα ευρώ. 

 

ΕΛΜΕ Αργολίδος: Oι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα δεν είναι και δεν πρέπει να μείνουν μόνοι τους





















 Την Πέμπτη 10/07/14 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Αργολίδας, δια της Γενικής Γραμματέως, Μαρίας Ζιάκου, είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Χρηστάκη με θέμα τις διαθεσιμότητες των καθηγητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Σύσκεψη Γ. Μανιάτη – Γ. Καμίνη για τα εγκαταλελειμμένα και επικίνδυνα για την υγεία κτίρια της Αθήνας
























Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 15 Ιουλίου με το Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, και πραγματοποίησαν σύσκεψη με θέμα το πολεοδομικό εργαλείο του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (ΣΟΑΠ) και την αντιμετώπιση του προβλήματος των εγκαταλελειμμένων, ετοιμόρροπων και επικίνδυνων για την υγεία κτιρίων της Αθήνας. Συμμετείχαν ακόμα ο Γ.Γ Χωροταξίας και Αστικής Ανάπλασης, Σωκράτης Αλεξιάδης, η Πρόεδρος του ΟΡΣΑ, Βιβή Μπάτσου και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Δάφνη Μπαρμπαγιαννέρη.

Θερινό σινεμά και ελληνικό καλοκαίρι πάνε μαζί

 Τι κι αν δεν πρόλαβες να δεις την πολυσυζητημένη ταινία του χειμώνα; Εσύ είσαι από τους τύπους που πιστεύουν στη δεύτερη ευκαιρία. Κάτι ξέρεις… Απόψε λοιπόν θα την απολαύσεις στο θερινό σινεμά με όλη την παρέα, πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα.

Πανελλήνιες νίκες για τον Ανδρέα Δελή
























 Δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες πέτυχε ο Ανδρέας Δελής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο Μαραθώνα.

Επιχείρηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ στο Παλαμήδι για νεαρή κοπέλα

φωτογραφία αρχείου




















 Επιχείρηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ έγινε σήμερα το πρωί στο κάστρο του Παλαμηδίου για την μεταφορά νεαρής κοπέλας στο νοσοκομείου Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου