Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Καμπόσος, ο χοντρός, η ανωμαλία, οι βλάκες και φυσικά οι προδότες

Riccardo-La-Marca
του Γιώργου Αργυρίου (από την expressnews.gr)      Ενα άρθρο του Γιώργου Νικολόπουλου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την εξαλλοσύνη του Δημάρχου Άργους ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ
και να του δώσει βήμα για να εξαπολύσει επιθέσεις με χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν κανέναν.
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο Γιώργος Νικολόπουλος υποστήριξε μέσα από ένα άρθρο του ότι το έργο της ανάπλασης του κέντρου του Αργους θα απενταχθεί απο το ΕΣΠΑ καταθέτοντας και τα επιχειρήματά του. Η απάντηση στο δημοσίευμα ήρθε από τον Δημήτρη Κρίγκο σε πρώτο χρόνο που θα πούμε ότι ξεπερνώντας το αρχικό σοκ απάντησε πολιτικά και χωρίς ύβρεις δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι για το συγκεκριμένο έργο έχει ήδη δημοσιευτεί η δημοπράτηση του και στις 9 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο διεθνής διαγωνισμός.
Προφανώς όμως η απάντηση δεν κάλυψε το θυμικό μέρος του Κου Καμπόσου που σχολίασε δηλώνοντας: Η ανωμαλία συνεχίζεται, δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό οι ελάχιστοι, οι βλάκες, οι προδότες του τόπου μας. Το έργο προχωράει και οι διαβεβαιώσεις που έχουμε απο την περιφέρεια (η περιφέρεια έχει την ευθύνη του έργου), είναι οτι το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ! ! ! Τι κερδίζουν με τα ψέματα ; ; ; ; Ο λαός ας πάψει να είναι ευγενής μαζί τους. Σ.Σ το συγκεκριμένο έργο δημοπρατείται και στις 7 Σεπτεμβρίου (γίνεται διεθνής διαγωνισμός), μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 πολύ μεγάλες εταιρείες. Παρατήρηση πρώτη και ερώτηση: Τι σημαίνει Δήμαρχε Αργους η παρότρυνση στον λαό να μην είναι ευγενικοί μαζί τους;;;!!!!
Πάμε όμως παρακάτω αφού ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ έδωσε νέο ρεσιτάλ σε ιστοσελίδα που φιλοξένησε την ακόλουθη δήλωση πρός δόξα του πλουραλισμού: «δυστυχώς για κάποιους το δικό μας ΔΕΝ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ !!!! .....και κλάμα οι ΑΝΤΙ ...Αργείτες.......Ο ΧΟΝΔΡΟΣ που (δηλώνει δημοσιογράφος) και μερικά άλλα ......( βάλε οτι χειρότερο σου έρχεται ).Ο Δήμος μας έχει ΔΗΜΑΡΧΟ, πάρτε το χαμπάρι ! ! !! »
Και περίμενα να ακούσω να διαβάσω κάτι. Τίποτε όμως... Σιγή απόλυτη. Και αναρωτήθηκα: Λές να είναι το 60% που προκαλεί τόση σιωπή; Λές να είναι η παιδεία μας που αποδεχόμαστε ένα διάλογο με ορολογίες χοντρός, εχθροί, προδότες. Ισως να είναι και αυτό αλλά προσωπικά δεν αποδέχομαι ούτε το ύφος ούτε τους σκοπούς που εξυπηρετούνε τέτοιου είδους απαντήσεις.
Ο ΧΟΝΔΡΟΣ λοιπόν μάγκες είναι ένα άτομο που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, έχει έρωτα με αυτό που κάνει και γνωρίζει να γράφει να μάχεται για αυτά που πιστεύει .Δεν μπαίνω στην λογική αν είναι σωστά η λάθος τα όσα γράφει. Προφανώς πάντα υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Αν αγαπάμε τον τόπο μας πρέπει να μπαίνουμε ασπίδα σε ανθρώπους που έχουν άποψη και το θάρρος να την εκφράζουν δημόσια. Αυτούς που προκαλούν τον διάλογο και την αντιπαράθεση που όταν γίνεται με πολιτισμένους όρους μόνο σε καλό μπορεί να καταλήξει. Ακόμα και όταν εκφράζεται αντίθετη άποψη οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό στον υπογράφοντα και όχι να τον χλευάζουμε.
Η χλεύη δεν είναι όπλο. Δηλώνει αδυναμία. Ο σεβασμός στον υποτιθέμενο εχθρό είναι υποχρέωση και ένδειξη στοιχειώδους πολιτικού σεβασμού και παιδείας. Με τον χονδρό και τον όποιον θέλετε έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές. Με έχει εκνευρίσει άλλες τόσες αλλά ποτέ δεν έπαψα να τον σέβομαι και μέχρι σήμερα να με κάνει να χαμογελάω με όσα σκαρφίζεται το δημοσιογραφικό του μυαλό. Ετσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Και αν είναι έτσι για εμάς τους απλούς πόσο πρέπει να είναι για ανθρώπους που οι πράξεις και τα λόγια τους διδάσκουν ή μπορεί να αποτελέσουν πρότυπο; Δήμαρχε όταν κάποτε η εξουσία σας τελειώσει θα πρέπει όλοι να σας σέβονται. Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε να κερδίσετε
ΥΓ. Οσο το σκέφτομαι αυτό το ΧΟΝΔΡΟΣ μου θυμίζει την Θεοπούλα στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ με την κοντή.
Γιώργος Αργυρίου (ο Ψηλός) expressnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου