Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος μαζεύει πατάτες για τους φτωχούς
























  Στο όμορφο Λεωνίδιο της Κυνουρίας, κάτω από τα επιβλητικά κόκκινα βράχια βρίσκεται ένα από τα κτήματα της Ιεράς Μόνης Αγ. Νικόλαου Σίντζας Λεωνιδίου. Όπως κατ' έτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλέξανδρος, στα μέσα του μηνός Μαρτίου, εφύτευσε στο κτήμα αυτό τρία στρέμματα με πατάτα. Την 29η Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Ιερείς εκ της Τριπόλεως και του Λεωνιδίου, εθελοντές και συνεργάτες, από πρωίας ρίχτηκαν στην εργασία, με σκοπό την συγκομιδή άνω των τεσσάρων τόνων οικολογικής πατάτας.

Η οικογένεια του Δημήτρη Καμπόσου που ζει στο νησάκι Λέβιθα





















Το νησάκι Λέβιθα βρίσκεται μεταξύ Πάτμου και Λέρου. Μοναδικοί κάτοικοι είναι η οικογένεια του Δημήτρη Καμπόσου. Η ιστορία τους στο νησί ξεκινάει από τον προ-προ πάππου του μπάρμπα Δημήτρη που εγκαταστάθηκε εκεί το 1820.Όπως είναι αναμενόμενο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά. Δεν είναι εύκολο να ζεις χωρίς γείτονες στη μέση του πουθενά. Οι κοντινότεροι άνθρωποι που μπορούν να συναντήσουν είναι σε απόσταση 24 ναυτικών μιλίων ή 2,5 ωρών με το καΐκι.

Επιστολή Μανιάτη προς Δένδια και Χρυσοχοίδη για το Αεροδρόμιο της Τρίπολης






























 Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με φορείς επαγγελματικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων της Πελοποννησου, σχετικά με τη λειτουργία πολιτικού Αεροδρομίου στην Τρίπολη, απέστειλε επιστολές προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια καθώς και τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου