Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Συνάντηση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας με τον Γιακουμάτο για την εμπορία του γάλακτος

 Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κο Γεράσιμο Γιακουμάτο είχε το Προεδρείο του ΣΕΚ σήμερα Δευτέρα 21/7/2014 όπου συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων στην εμπορία του γάλακτος.

Ο στόχος για παραμονή στην Β΄ Εθνική κατηγορία για τον Ν.Ο.Ν επετεύχθει

 Η διοίκηση του Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης για την επίτευξη του στόχου , παραμονή στη Β! ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . 

Απειλητικές διαστάσεις παίρνει η αλάτωση και του Αργολικού εδάφους
























 Η αλατότητα απαντάται στη φύση αιώνες πριν από την εμφάνιση των ανθρώπων αποτελώντας απειλή για την γεωργία σε ορισμένα σημεία του πλανήτη για πάνω από 3000 χρόνια και ο όρος αναφέρεται στην ύπαρξη υψηλών συγκεντρώσεων ιόντων κατά κανόνα νατρίου και χλωρίου, κυρίως στο περιβάλλον της ρίζας.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ο Ανδριανός – Ξεχωριστή αναφορά στην Βίκυ Κοτσοβού





















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε την Κυριακή τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου, που φέτος συμπληρώνει 100 διοργανώσεις.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διάθεση προιόντων από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου





















 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει: 

Με το κλειδί στο χέρι οι παραλίες της Αργολίδας στους νέους φεουδάρχες


















  Το συνταγματικά κατοχυρωμένο καθεστώς προστασίας των ακτών της χώρας μας αλλάζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για να περάσουν και οι περιζήτητες παραλίες, κομμάτι του εθνικού πλούτου μας, στους νέους φεουδάρχες.  Ήδη η πρώτη φουρνιά ετοιμάζεται... Πρόκειται για πασίγνωστους μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν κατασκευάσει τα τεράστια αυθαίρετα κτίσματα πάνω στην παραλία σε νομούς της χώρας, όπως η Αργολίδα, που κυριολεκτικά έχουν καταλάβει τον αιγιαλό και θαλάσσιες ακτές και έχουν φτιάσει μέχρι και λιμάνι και τώρα με το νομοσχέδιο τους δίνουν και το κλειδί στο χέρι... αφού με αυτό: 

Στα σχέδια του ΟΣΕ η επέκταση του προαστιακού ως το Ναύπλιο

 
 Σχέδια για την επαναλειτουργία σημαντικών τμημάτων του σιδηρόδρομου στο δίκτυο της Πελοποννήσου έχει αυτή την εποχή στα σκαριά ο ΟΣΕ. Πρόκειται για τμήματα τα οποία υπολογίζεται βάσιμα ότι μπορούν με την λειτουργία τους να είναι οικονομικά βιώσιμα. Αντίθετα υπάρχουν τμήματα του μεγάλου δικτύου της Πελοποννήσου που, μάλλον, οδεύουν σε οριστική «απόσυρση», καθώς η λειτουργία τους υπολογίζεται ότι θα δεν θα είναι βιώσιμη. Αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο ανταγωνισμό με το οδικό δίκτυο, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με έργα που έχουν ήδη γίνει ή βρίσκονται αυτή την εποχή σε εξέλιξη.

Αναβάλλεται η σημερινή κρίσιμη γενική συνέλευση του Παναργειακού


























 Η διοίκηση του Παναργειακού ΑΠΟ ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη για σημερα γενική συνέλευση αναβάλλεται για την Πέμπτη 23/07/2014 και ώρα 21.00 στην αίθουσα επιμελητήριο Αργολίδας.

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για ναρκωτικά στο Ναύπλιο





















Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο γυναίκες ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 34 ετών, αντίστοιχα. 

Διαμαρτυρία στην Καραθώνα από το ΚΚΕ για την πώληση της δημόσιας περιουσίας (βίντεο)

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πώληση της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποίησε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ Αργολίδας στον Αγ. Κωνσταντίνο στην Καραθώνα χθες Κυριακή 20 Ιουλίου 2014.

Σε ανακοίνωση τους οι Τ.Ο. του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Αργολίδας τονίζουν:

Χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό για την Βίκη Κοτσοβού
































 Έπεσε η αυλαία του 100ού πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας, με μια μεγάλη επιτυχία για τον στίβο της Αργολίδας από την Βίκυ Κοτσοβού αθλήτρια του Αριστέα Άργους στον ακοντισμό.

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

14χρονο παιδί κινδύνεψε σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πόρο
























 Ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πόρο, με θύμα ένα αγοράκι 14 ετών από την Νορβηγία.

Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε επέκταση πυρκαγιάς στον Αγ. Ανδριανό
























 Υπαίθρια φωτιά ξέσπασε στις 16:00 σήμερα στην περιοχή "Βακούφια" Νότια του Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο.

Σαν σήμερα 20 Ιουλίου 1715: Ξεκινά η δεύτερη τουρκοκρατία για το Ναύπλιο - Θρήνοι για την πόλη

























 Αν διεξέλθουμε τους μεγάλους σταθμούς της μακράς Ιστορίας του Ναυπλίου δύσκολα θα ξεχωρίσουμε ευτυχισμένες στιγμές από τις πολλές δραματικές. Γνώρισε το Ναύπλιο στη μακραίωνη, πολυκύμαντη και περιπετειώδη του πορεία πολλά και αλλεπάλληλα στάδια ακμής και παρακμής. Και οι τρικυμιώδεις αναδιπλώσεις της Ναυπλιακής Ιστορίας αποτελούν δραματικό πολύπτυχο, που όποια πτυχή του πιάσουμε και σηκώσουμε θα βρούμε τιμές και μεγαλεία, αλλά και δυστυχίες και συμφορές και σφαγές και κατατρεγμούς και εξανδραποδισμούς.

«Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» επανέρχεται στις 24 Ιουλίου - Η ΕΡΑ Σπορ στο πλευρό του Aστέρα Τρίπολης


















 Η εκπομπή-θρύλος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» επανέρχεται και θα κάνει πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική σεζόν στις 24 Ιουλίου, μέσω του ertopen.com και των Περιφερειακών Σταθμών της ελεύθερης ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη μετάδοση της κρίσιμης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τη φινλανδική Ροβανιέμι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών τουEuropaLeague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου