Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συλλογή Φαρμάκων για τη Γάζα σε Ναύπλιο και Άργος























Εδώ και 3 εβδομάδες η πολύπαθη Γάζα βομβαρδίζεται από το στρατό του Ισραήλ. Περισσότεροι από 6.000 τραυματίες στερούνται πολύτιμα για τη ζωή τους φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά υλικά.

Τμήματα γνωριμίας με το waterpolo για παιδιά από το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου





















 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 4 Αυγούστου ως και τη Κυριακή 10 Αυγούστου ο ΝΟΝ θα λειτουργεί τμήματα γνωριμίας με το waterpolo για αγόρια και κορίτσια!!! 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το αδιέξοδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την κατάρρευση του ΟΑΕΕ











 Η κυβέρνηση των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, υλοποιώντας πιστά την μνημονιακή πολιτική της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, έχει οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους σε πραγματικό αδιέξοδο.

Ενδεικτικά: 

Εξώδικο του Συλλόγου Τουριστικών Επαγγελματιών Αρχαίας Επιδαύρου για δημοσίευμα εφημερίδας
























 Ο Σύλλογος Τουριστικών Επαγγελματιών Επιδαύρου αισθάνεται την ανάγκη και υποχρεούται να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί στα δημοσιεύματα του εν λόγω κυρίου στο Βημαγκαζίνο, ο οποίος κύριος απορρίπτει την καταλληλότητα και τη σωστή λειτουργία όλων των επιχειρήσεων της Αρχαίας Επιδαύρου χωρίς καμία υπόληψη και καμία εξαίρεση.

27η Γιορτή της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στον Πλάτανο Κυνουρίας

 Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού και παίρνοντας θάρρος από τη συνεχή συμμετοχή σας προχωράμε στις 12 Αυγούστου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, για 27η χρονιά στα Πανσελήνια After..

Λήθη, ένας κινηματογραφικός μύθος - Συγγραφείς ελεύθερα πνεύματα, καλλιτέχνες απροκατάληπτοι στο Φουγάρο

Της Σπυριδούλας Μπόμπου-Φρειδερίκου

 Το Σεπτέμβρη στον πολιτιστικό χώρο ΦΟΥΓΑΡΟ, καμάρι για την πόλη μας και όλη την Ελλάδα, θα έχουμε την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουμε διαδραστικό και διεισδυτικό θέατρο από το΄΄ θέατρο της εμπειρίας΄΄ του Ν.Φυτά και της ομάδας του, σε κείμενα του Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΗ και του ΖΑΜΠΑΡΔΙΚΟΥ Ι., για τρεις παραστάσεις. 

Τά πάντα στην κοινωνία σας βασίζονται στον καταναγκασμό της υποχρέωσης και όχι στην ατομική ευθύνη. Προτιμάτε την σκλαβιά μέσα από την Υποχρέωση προς το σύνολο και ΟΧΙ την αληθινή Ελευθερία που πηγάζει από την Ευθύνη προς το Ατομο. Αυτά είναι λίγα λόγια του συγγραφέα Ζαμπαρδίκου Ιωάννη, από το έργο του άγριος λίβελλος της πραγματικής ελευθερίας. (Συνέντευξη του οποίου ήδη δημοσιεύτηκε την 24/7/14).

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Βιβλιοπαρουσίαση: "Φωτεινή, όπως φως" της Μαίρης Παναγιώτου στο Βουλευτικό

 Παρουσίαση του βιβλίου "Φωτεινή, όπως φως" (εκδόσεις Όστρια) της κ. Μαίρης Παναγιώτου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου