Τρίτη 29 Ιουλίου 2014


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Βιβλιοπαρουσίαση: "Φωτεινή, όπως φως" της Μαίρης Παναγιώτου στο Βουλευτικό

 Παρουσίαση του βιβλίου "Φωτεινή, όπως φως" (εκδόσεις Όστρια) της κ. Μαίρης Παναγιώτου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. 

Και στην Αργολίδα νέα οχήματα για τις δασικές υπηρεσίες από το Πράσινο ταμείο





















Με δεκατέσσερα νέα οχήματα ενισχύονται οι κατά τόπους δασικές υπηρεσίες από το ΥΠΕΚΑ. Έπειτα από την ολοκλήρωση σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας, τα 1600 κυβικών οχήματα με εκτός δρόμου δυνατότητες, πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τα δασαρχεία Αμφιλοχίας, Αργολίδας, Αριδαίας, Θηβών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κορίνθου, Λαγκαδά, Ξάνθης, Ξυλοκάστρου, Πολυγύρου, Πρέβεζας, Φουρνά, Χαλκίδας.

Οι Σαμαρείτες Ναυπλίου στο ''X-EVENT'' Τρίαθλο Λάδωνα 2014
























Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης για ενίσχυση, ανέλαβε εξολοκλήρου την φροντίδα και την ασφάλεια των αθλητών στους αγώνες ορεινού τριάθλου όπου η διοργάνωση ανέθεσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τις δυο μέρες.

Δ.Κοδέλας: Καταφέρατε το αδύνατο, να είμαστε ελλειμματικοί στη γεωργία! (βίντεο)
























 Σημεία από την τοποθέτηση του βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την Πέμπτη 24 Ιουλίου, με θέμα την ενημέρωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνη για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020.

Ο βουλευτής Αργολίδας στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι:

Στα Χανιά ο Γιάννης Ανδριανός για την παραχώρηση του εκεί κολυμβητηρίου από το Υπουργείο στο Πολυτεχνείο της Κρήτης


















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός μετέβη στα Χανιά όπου υπεγράφη προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση του εκεί κολυμβητηρίου από το Υπουργείο στο Πολυτεχνείο της Κρήτης.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδριανός είπε τα εξής:

Γενική Συνέλευση του Παναργειακού σήμερα στο Επιμελητήριο Άργους

 Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου σήμερα Τρίτη 29 Ιουλίου το βράδυ στις 9.00μμ στο Επιμελητήριο Άργους.

Εκδρομή του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός"
























 Φίλοι και μέλη του Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ», πραγματοποιούν  5ήμερη οδική εκδρομή
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ- ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Άρχισε η προετοιμασία του Ερμή Κιβερίου

 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/7/2014 στις 17:30 στο γήπεδο του Κιβερίου η έναρξη της προετοιμασίας του Ερμή Κιβερίου για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Χαμός στα social media με το ξανθό βρέφος στην αγκαλιά μιας γυναίκας Ρομά στο Ναύπλιο

 Μεγάλες διαστάσεις πήρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια καταγγελία, που συνοδεύεται κι από φωτογραφία, ενός ξανθού βρέφους το οποίο κρατά Ρομά επαίτης στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία:

Καμπόσος: Το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους δεν απεντάσσεται από το ΕΣΠΑ - Κρίγκος: Στις 9 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαγωνισμός

 Κατηγορηματικά απαντούν μέσω facebook ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κρίγκος στην είδηση για απεντάξεις έργων από το ΕΣΠΑ. Tο έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους αναφέρουν, θα γίνει και μάλιστα έχει ήδη δημοσιευτεί η δημοπράτηση του και στις 9 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο διεθνής διαγωνισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου