Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας (τέως Διευθυντής Ασφαλείας Ναυπλίου)

astynomikos
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας (και πρώην διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου) Δημήτριος Σμυρλής, συνελήφθη για τα αδικήματα
της υπεξαγωγής εγγράφων, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος.
Ειδικότερα προέκυψε χρηματισμός του με το ποσό των 11.000 ευρώ, από 52χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί για την εμπλοκή του σε εγκληματική οργάνωση. Ο 52χρονος είχε δώσει το παραπάνω ποσό στον Αστυνομικό Διευθυντή ώστε να αναζητήσει και να του βρει άτομο που του χρωστούσε υψηλό χρηματικό ποσό.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε σπίτια και στο αυτοκίνητο του Αξιωματικού βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός εγγράφων (πρωτότυπα ή αντίγραφα), που αφορούσαν κυρίως σε υποβλητικές αναφορές, ενημερωτικά δελτία και σημειώματα, σημαντικές αναφορές, αντίγραφα δικογραφιών καθώς και άλλα υπηρεσιακά έγγραφα.
Ο συλληφθέντας αστυνομικός διευθυντής Κορίνθου ήταν προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχε εκδιωχθεί από την υπηρεσία κατά την έναρξη των ερευνών για θυλάκους της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία.
http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου