Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρή δήλωση για πολιτικούς και εκκλησιαστικούς, από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Ιάκωβο (βίντεο)

 Δήλωση σε ύφος που δεν μας έχει συνηθίσει και που θα συζητηθεί, έκανε σήμερα κατά το τηλεοπτικό του μήνυμα των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ.Ιάκωβος, σχετικά με το ρόλο των πολιτικών και των εκκλησιαστικών  παραγόντων σε αυτή την τρομακτικά δύσκολη εποχή που ζει η πατρίδα μας.

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Αργολίδος τόνισε:
"Κοιτάξτε όλος ο κόσμος και οι πολιτικοί και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, άλλα και οι εκκλησιαστικοί παράγοντες, έχουν συσσωρεύσει τον πλούτο στα ταμεία τους, έχουν αδιαφορήσει για τους φτωχούς και τους πεινασμένους, όλως ιδιαιτέρως για τους νέους. Όλοι και πολιτικοί, δυστυχώς και εκκλησιαστικοί, κοίταξαν να τακτοποιήσουν τον εαυτό τους. "

Εγκαινιάστηκε το Κ.Ε.Φ.Υ. (Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου – Κρανιδίου)

  Έγιναν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια του νέου κτιρίου όπου θα στεγάζεται στο εξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων (Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου – Κρανιδίου), στο χώρο όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου.

Συνελήφθη 40χρονη στο Ναύπλιο για χρέη 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

 Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή 21-12-2012, το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία 40χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ξετρελάθηκαν μικροί και μεγάλοι με το παγοδρόμιο στο Άργος

 Μικροί και μεγάλοι τις τελευταίες μέρες διασκεδάζουν στο παγοδρόμιο που άνοιξε τις πόρτες του στην Πλατιά Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου