Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ 85 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Ολοένα και σε περισσότερους χτυπάει την πόρτα η κρίση, αφού όσο περνάει ο καιρός, η φτώχεια και η εξαθλίωση βαθαίνει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα τα ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο πολλαπλασιάζονται.
    Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, εκτός από το Συσσίτιο το  οποίο λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια και σιτίζει περισσότερους από 140 συνανθρώπους μας από ολόκληρη την πόλη του Ναυπλίου, αλλά και την «Ιματιοθήκη της Αγάπης» που έχει δημιουργηθεί, δίνοντας διάφορα ρούχα, πρόσφερε σήμερα για μία ακόμη φορά σε περισσότερες από 85 οικογένειες τρόφιμα.

ΜΕΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης  διάθεσε  μέλι Χαλκιδικής (πευκοανθόμελο) . Η διαδικασία της διαθέσεως του μελιού  έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2012 , στο χώρο του Εργατικού Κέντρου ,παρουσία του προέδρου του Εργατικού κέντρου Ραφαήλ Μπαρού καθώς και τον παραγωγών από την Χαλκιδική.
Το μέλι ήταν σε συσκευασία των 3 kg   με τιμή 5,50 €  το κιλό.

''ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ'' ΣΤΟ 5Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του 5ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου με το θεατρικό έργο που ήταν βασισμένο στο κλασικό παραμύθι των Αδερφών Γκρίμ "Οι δωδεκα Βασιλοπουλες".
Οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί με την βοήθεια της νηπιαγωγού και υπεύθυνης κ.Ζέτας Λάμπα καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς των παιδιών και εισέπραξαν τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια τους.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΣΕ


Έκανε και πάλι την εμφάνισή του το πανέμορφο παγώνι της πόλης ,στο πάρκο του ΟΣΕ Ναυπλίου. Το παγώνι για προστασία έχει μπει και κάθεται στον καθαρισμένο πλέον χώρο  της οικίας του ποιητή Νίκου Καρούζου .  Και πραγματικά πολύς κόσμος που περνά από εκεί κάθεται και το καμαρώνει ,μιας και τα χρώματα που έχει το αρσενικό παγώνι είναι πανέμορφα .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας μη Κερδοσκοπική Εταιρεία σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας και την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ενημέρωσε τις επιχειρήσεις και τους ανέργους της περιοχής μας σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, ως ακολούθως:
1. Συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την επανένταξη στην εργασία των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους Λιανικού Εμπορίου, Εμπορίας-διακίνησης και συντήρησης αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

2. Συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού, των ΜΜΕ και των Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας
Η παρουσίαση των δύο παραπάνω προγραμμάτων κατάρτισης που αφορούν ανέργους και επιχειρήσεις  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 .
Τα έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
  STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

 

Παύση με εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της δισκοφορίας των Χριστουγέννων




Με την 5531/2452/14-12-2012  εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος παύει λόγω των υφισταμένων επαχθών οικονομικών συνθηκών  που επιβαρύνουν τον φιλόχριστον λαόν η δισκοφορία των Χριστουγέννων.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ






IΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ       
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος και η χορωδία του σας καλούν να υμνήσουμε μαζί την Γέννηση του Θείου Βρέφους την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7 το από απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας  Τριάδας στην Αγία Τριάδα (ΜΕΡΜΠΑΚΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου