Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012


Πόλεμος για το παγοδρόμιο του Ναυπλίου

  Πόλεμος ξεκίνησε, από την χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με ψήφους 13 - 8, δηλαδή σύσσωμη την αντιπολίτευση αλλά και με ψήφους δημοτικών συμβούλων της κυβερνώσας δημοτικής παράταξης, που θέλει την απομάκρυνση του παγοδρομίου στο Ναύπλιο.

Βιβλιοπαρουσίαση: «Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ» του Αλέξη Τότσικα

 Το νέο βιβλίο του Αλέξη Τότσικα «Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την «ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΡΧΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», παρουσιάζεται την Πέμπτη 3 /1/2013 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που περιέχει 40 ενδιαφέροντα κείμενα, 20 για την κοινωνία, με τα οποία δίνονται απαντήσεις στο ερώτημα «πώς φτάσαμε στη σημερινή κρίση» και 20 για την παιδεία, στα οποία προσδιορίζεται το μέλλον της παιδείας και το σχολείο του μέλλοντος. 

Τατούλης: Να διαλυθούν όλοι οι καταυλισμοί των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο

  Με μια δήλωση κεραυνό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει γνωστό πως έχει ζητήσει να διαλυθούν όλοι οι οικισμοί των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο.

"Ζήτησα από τον Αρχηγό της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να διαλυθούν όλοι οι υφιστάμενοι καταυλισμοί των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενος στα φαινόμενα λεηλασίας που παρατηρούνται. Διαφορετικά συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης, η Περιφέρεια θα λάβει πολιτικές αποφάσεις αντιμέτρων στην κυβέρνηση εφόσον δεν ληφθούν οι αναγκαίες ενέργειες.

Αντιδράσεις στο Πορτοχέλι για την απόφαση του δημάρχου να ενοικιάσει το κτίριο «ΜΙΛΗΣΗ» για ταβέρνα

 Έντονες αντιδράσεις για την απόφαση δημοπράτησης του «ΜΙΛΗΣΗ» Κατά την διάρκεια θυελλώδους συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδος, αποφάσισε την ενοικίαση με διαδικασία Δημοπράτησης του κτιρίου «ΜΙΛΗΣΗ». Προαπαιτούμενο για την υλοποίηση της απόφασης αυτής είναι η έξωση των
κοινωνικών φορέων που στεγάζονται στο κτίριο και ενεργοποιούνται επ’ ωφελεία του Δήμου και των Δημοτών.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου για το θέμα του παγοδρομίου

  Σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου, όπου με γρήγορα αντανακλαστικά, ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο Ναυπλιέων, και ρυθμίζονται κάποιες κινήσεις ώστε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να ξανασυζητηθεί το θέμα του παγοδρομίου.

Ένα ακόμη έργο προϋπολογισμού 1.537.500€ στο Ναύπλιο

 Ένα ακόμη έργο του Δήμου Ναυπλιέων εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» προϋπολογισμού 1.537.500€. Το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ, ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Σάλος με την απομάκρυνση του παγοδρομίου από το Ναύπλιο

 Η πόλη όμηρος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της αντιπολίτευσης και όχι μόνο, που δεν διστάζει να θυσιάσει μέσα στις γιορτές την τουριστική κίνηση και την οικονομική ανάσα που τόσο χρειάζεται ο τόπος. Δεν διστάζει ακόμα και να κόψει το χαμόγελο από τα χείλη των μικρών παιδιών, που αυτές τις μέρες αγκάλιασαν αυτό το άθλημα και που τώρα θα πρέπει να πάνε στο Άργος, όπου το παγοδρόμιο λειτουργεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου