Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Τοπίο μες στην κάπνα, η ευρύτερη περιοχή του Αργολικού κόλπου

 Αποπνικτική, γίνεται αυτές τις ημέρες, η ατμόσφαιρα στην κυριολεξία, στην πόλη του Ναυπλίου από τα ελαιοτριβεία που βρίσκονται στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν. Κιου.

Παραδόθηκε ο 68χρονος που σκότωσε τον συχωριανό του στην Αγία Ελένη

  Μόνος του παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ο 68χρονος που σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον 54χρονο συχωριανό του στο χωριό Αγία Ελένη Τροιζηνίας.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων

 Συνελήφθησαν στο Ναύπλιο τρία  μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον ακόμα τέσσερα  μέλη αυτής.Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων, μπλοκ επιταγών και ηλεκτρονικές συσκευές.Υπολογίζεται ότι από την δράση τους είχαν αποκομίσει χρηματικό όφελος που υπερβαίνει τις -39.000- ευρώ.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με πολλές συλλήψεις και προσαγωγές

  Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-12-2012), από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη
Νέα Κίο, στο Αργολικό, και την Αγία Τριάδα Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρέμβαση Γραμματικόπουλου για κολυμβητήριο και τρίτεκνους


 Παρέμβαση έκανε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμμματικόπουλος αναφορικά με το κολυμβητήριο και τους τρίτεκνους.

Παραμονή Χριστουγέννων με την ΕΡΑ Τρίπολης

  Την παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 του μηνός, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι( τουλάχιστον) ο σταθμός της Τρίπολης επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό, γιορτινό, πρόγραμμα με την επιμέλεια των Γιάννη Γαλανόπουλου – Σταύρου Ζορμπαλά και με τη συνεργασία μουσικών παραγωγών και τεχνικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου