Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Προετοιμασία στο Ναύπλιο έκανε η ομάδα στίβου της Γλυφάδας


Για άλλη μια φορά η ομάδα στίβου του Γ.Σ. Γλυφάδας επέλεξε το Ναύπλιο για να κάνει την  προετοιμασίας της. Η ομάδα της Γλυφάδας που είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στίβου στην  Ελλάδα, εφέτος ήταν στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, ήταν για τέσσερες ημέρες στον Ναύπλιο και με 45 αθλητές και αθλήτριες έκανε προετοιμασία εν όψει των πανελληνίων αγώνων,μάλιστα είναι η τέταρτη φορά που επιλέγει το Ναύπλιο για την  προετοιμασία της.
Στην ομάδα της Γλυφάδας ανήκει από εφέτος και η Ναυπλιώτισσα πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, πρώην αθλήτρια της ΓΕΑ. 

(φωτορεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)
 www.argolidaportal.gr

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου


Το 2012 ήταν ένα έτος όπου κυριάρχησε η ανασφάλεια στην οικονομική ζωή του τόπου. Μία ανασφάλεια που διαπέρασε από άκρη σε άκρη κάθε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας. Που παρέλυσε κάθε προσπάθεια για να μετατραπεί η υποχώρηση σε επίθεση.
Ο ερχομός του νέου έτους δεν μπορεί να συνοδεύεται από μεγαλόσχημες υποσχέσεις «σωτηρίας». Το 2013 οφείλει να είναι το έτος που μέσα από γενναίες τομές και ρηξικέλευθες αποφάσεις θα εδραιώσει τουλάχιστον το αίσθημα της ασφάλειας και της αισιοδοξίας στους πολίτες. Το έτος που θα διώξει δια παντός την αβεβαιότητα ώστε να απελευθερώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να γευθούν τις μικρές και τις μεγάλες χαρές τις ζωής.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου