Πέμπτη 23 Μαΐου 2013


Χειβιδόπουλος: Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία των κατοίκων της βόρειας πλευράς του Άργους (βίντεο)

  Μετά από δυο μήνες ταλαιπωρίας για τους κατοίκους της βόρειας εισόδου της πόλης του Άργους σήμερα όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας ασφαλτοστρώνεται το κομμάτι που δημιουργούσε πρόβλημα στην διέλευση των αυτοκίνητων στον υπό διαμόρφωση κόμβο προς Καρυά.

Πήρε μπροστά ο Ανάβαλος (βίντεο)

 Από νωρίς το πρωί βρίσκετε σε δοκιμαστική λειτουργία το αντλιοστάσιο του Αναβάλου και αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα αρχίσει να ρέει νερό από τις πηγές του στο κεντρικό κανάλι άρδευσης.

Γραμματικόπουλος: Πρόεδρε ηρέμησε, να γίνει το έργο έχει σημασία

 Σε ήπιο τόνο απάντησε ο Χρ.Γραμματικόπουλος στην ανεξήγητη λεκτική επίθεση του Σταύρου Αυγουστόπουλου αναφορικά με το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού, συνιστώντας του ηρεμία και επισημαίνοντας ότι αυτό που προέχει είναι να γίνει το έργο.

Ανάστατοι οι αγρότες των Μυκηνών από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών των μετασχηματιστών της ΔΕΗ

  Αφημένοι στην τύχη τους είναι οι αγρότες των Μυκηνών, από τις συνεχόμενες κλοπές των μετασχηματιστών της ΔΕΗ. Με αυτή την κατάσταση δεν μπορούν να  ηλεκτροδοτηθούν οι πομόνες γεωτρήσεων και οι αγρότες έχουν αφήσει απότιστες τις καλλιέργειες τους.

Ημερίδα από την τροχαία Ναυπλίου με θέμα την ασφάλεια και τον πολιτισμό στον δρόμο

  Ημερίδα για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Άθλου ΙΙ "Γύρος της Πελοποννήσου"  διοργανώνει το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ) την Κυριακή 26 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στο Βουλευτικό.

Συνάντηση Αρχηγών Λ.Σ. Ελλάδας – Φινλανδίας - Ασκηση ανακατάληψης επιβατηγού πλοίου

  Τριήμερη επίσημη επίσκεψη, από 20 έως 22 Μαΐου 2013, πραγματοποίησε μετά από πρόσκληση του Αρχηγού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημήτριου Μπαντιά, ο Αρχηγός της Φινλανδικής Συνοριοφυλακής Στρατηγός κ. JaakkoKaukanen, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του, Αντιπλοίαρχο κ. JuhaVuolle. 

Όλοι οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδος

 Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από την εκλογική αναμέτρηση στην ΕΠΣ Αργολίδος και οι υποψήφιοι που εκλέγονται έλαβαν τους ακόλουθους ψήφους: 

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ.Ρούβαλη «ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑΣ, Η ψυχή του Ναυπλίου»

 Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» και οι εκδόσεις «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του συμπολίτη μας Γιώργου Ρούβαλη, με τίτλο:
«ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑΣ, Η ψυχή του Ναυπλίου» στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 19:30.

Μανιάτης: Διόρθωση των αδικιών στη συνταξιοδότηση των αγροτών και των ανασφάλιστων υπερηλίκων

 Μετά από συνεδρίαση υπό την προεδρία του Γραμματέα της Κ.Ο. και Βουλευτή Αργολίδας Καθ. Γιάννη Μανιάτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το θέμα της διόρθωσης των αδικιών στη συνταξιοδότηση των αγροτών και των ανασφάλιστων υπερηλίκων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

30η Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη - 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη

 Τούτες τις μέρες που το αντιϊμπεριαλιστικό - φιλειρηνικό κίνημα ετοιμάζεται να βαδίσει ξανά στους δρόμους του αγώνα και της ιστορικής μνήμης, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού βιώνει με δραματικό τρόπο τις συνέπειες της βαθειάς καπιταλιστικής κρίσης. 

Ανδριανός: Άμεση καταβολή των οφειλομένων σε φαρμακοποιούς της Αργολίδας

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση και τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο με θέμα την ανάγκη άμεσης καταβολής των οφειλομένων σε φαρμακοποιούς της Αργολίδας και άλλων περιοχών της Ελλάδας από τον ΕΟΠΥΥ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας: Θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παραμείνει η παραλία της Καραθώνας ελεύθερη και προσβάσιμη

 Η Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας διαβεβαιώνει ότι θα αγωνισθεί με όλες τις δυνάμεις της για να παραμείνει η παραλία της Καραθώνας ελεύθερη και προσβάσιμη σε κάθε πολίτη και επισκέπτη της Αργολίδας. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουμε με τη συμπαράσταση όλης της κοινωνίας.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Ο Γ. Αποστολόπουλος νικητής στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδος (βίντεο με δηλώσεις)

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία της ψηφοφορίας για το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου