Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


Ο Γ. Αποστολόπουλος νικητής στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδος (βίντεο με δηλώσεις)

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία της ψηφοφορίας για το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδος.

Νίκησε ο Διομήδης την ΑΕΚ 27 -24

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Ναύπλιου η ομάδα του Διομήδη Άργους αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΕΚ.

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών στο Ναύπλιο αναγορεύθηκε ο Θ.Τερζόπουλος

Σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναγορεύθηκε τη Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, στο Βουλευτικό Ναυπλίου ο Θεόδωρος Τερζόπουλος, διεθνώς καταξιωμένος σκηνοθέτης και ερευνητής του αρχαίου και παγκοσμίου θεάτρου, ιδρυτής του θεάτρου Άττις και Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής της Θεατρικής Ολυμπιάδας. 

 

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Λες και τα είπαμε σε τοίχο

  Για τη συγκεκριμένη μόνιμη εδώ και μήνες και συνεχιζόμενη παρανομία-όπως και για άλλες- κάναμε συγκεκριμένη καταγγελία στους αρμοδίους Αντιδημάρχους.

Λες και τα είπαμε σε τοίχο.

Καθαρισμός οικοπέδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών στο Δήμο Άργους- Μυκηνών

 Ο Δήμος Άργους- Μυκηνών ανταποκρινόμενος στην Πυροσβεστική Διάταξη 1/2013 που αφορά στα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών σε οικόπεδα και λοιπούς ακάλυπτους χώρους που βρίσκονται μέσα η κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε αυτές εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες καθαρισμού (αποψίλωσης) αυτών από ξερά χόρτα και απορρίμματα και απομάκρυνση τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών και σκουπιδιών που βρίσκονται μέσα σε αυτά ,προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς καθώς και στη λήψη κάθε άλλου κατά περίπτωση μέτρου που αποβλέπει στην αποφυγή αιτίων και τη μείωση του κινδύνου από πυρκαγιά.

Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας - Αυστριακό πανεπιστήμιο έφαγε πόρτα στη Μικρή Επίδαυρο

Τέσσερα χρόνια διοργανώνει τη Θερινή του Ακαδημία στην Επίδαυρο και τη βασική της διάλεξη στο θεατράκι. Φέτος δεν πήρε άδεια ούτε για να το επισκεφθεί. Και να σκεφτεί κανείς ότι το βασικό θέμα της Ακαδημίας είχε τίτλο «Πολιτιστική Ταυτότητα στην Ευρώπη». Ως Ευρωπαίοι επιδείξαμε την πολιτιστική μας ταυτότητα…Τι κι αν είναι βασική ομιλήτρια ενός σημαντικού συνεδρίου που διεξάγεται στην Επίδαυρο και πρώην διευθύντρια του Arts Council του Λονδίνου; Η Χίλαρι Κάρτι, συνοδευόμενη από συναδέλφους της καθηγητές, έφαγε κυριολεκτικά «πόρτα» εκεί μπροστά στην είσοδο του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου