Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


Ημερίδα από το Επιμελητήριο Αργολίδας με θέμα "Τάσεις αγοράς & ποιότητα στα αγροτικά προϊόντα"

 Το Επιμελητήριο Αργολίδας, στα πλαίσια της Περιφερειακής Έκθεσης ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Μαΐου 2013, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα “ΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ” 

ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας: «Να σταματήσει η επίταξη τώρα- να ανοίξει διάλογος με τους καθηγητές»

 «Όταν αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές αντιδράσεις με εφαρμογή χουντικών μεθόδων, πυροδοτείτε την κοινωνική έκρηξη». Τάδε έφη κ. Σαμαράς σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή.

Η μνημονιακή πολιτική βλάπτει σοβαρά τα κοινωνικά δικαιώματα και τη δημοκρατία

Η τρικομματική κυβέρνηση της ανεργίας, της οικονομικής εξαθλίωσης και της εκποίησης του δημόσιου πλούτου, αξιοποιεί το μόνο όπλο που της έχει απομείνει για να επιβάλει την πολιτική της: Καταφεύγει στην πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών- για τέταρτη φορά φέτος μετά τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους των ΟΤΑ και τους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Πριν καν την κήρυξη της απεργίας, δηλαδή, βιώνουμε το πρωτοφανές μέτρο της προληπτικής επιστράτευσης και το απόγειο του κυβερνητικού αυταρχισμού. 

Σ.Κωτσοβός: Θα συμβάλλουμε στην θετική εξέλιξη & υλοποίηση του έργου της ανάπλασης με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση

Δελτίο τύπου
Σωτήρης Κωτσοβός
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Παρακολουθήσαμε ως δημοτικοί σύμβουλοι για πρώτη φορά και μαζί με όλους τους παρόντες
δημότες και φορείς στο Μπουσουλοπούλειο, την προτεινόμενη ανάπλαση του ιστορικού
κέντρου από την μελετητική ομάδα στην οποία έχει ανατεθεί.

Μετά την πρώτη και μοναδική αυτή επαφή μας με την σχετική πρόταση και σαν αρχικές θέσεις, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τονίσουμε τα εξής :

Συμφωνήσαμε και συμφωνούμε : 

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών θα αναγορευθεί ο Θ.Τερζόπουλος

 Την 22α Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο κύριος Θεόδωρος Τερζόπουλος.

Ο Καμπόσος καλεσμένος απόψε της Κ.Κουρτέλη στο DR-TV

 Απόψε το βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων στην drtv γύρω στις 21:45 στην εκπομπή της Κατερίνας Κουρτέλη ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών θα μιλήσει για την αστική ανάπλαση και όχι μόνο.

Γ.Ανδριανός: Eπιβεβλημένη η συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Άργος

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση με θέμα την επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην οποία αναφέρονται τα επιχειρήματα και οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους είναι επιβεβλημένη η συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Άργος.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής: 

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είχε ο Γ.Μανιάτης

 Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο. Στη συνάντηση μετείχαν ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και το μέλος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χρήστος Πρωτόπαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου