Παρασκευή 17 Μαΐου 2013


"Η κυρίαρχη προσφορά της Αργολικής Γης στο Ελληνικό Πρωινό και στη Γαστρονομία"

  Ημερίδα με θέμα "Η κυρίαρχη προσφορά της Αργολικής Γης στο Ελληνικό Πρωινό και στη Γαστρονομία" πραγματοποιήθηκε  στο συνεδριακό χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

Τίτλοι τέλους για "ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ"

 Με ένα λιτό κείμενο ο εκδότης της εφημερίδας "ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ"  Γιώργος Νικολόπουλος αποχαιρετά τους αναγνώστες της εφημερίδας...

Γ.Μανιάτης: Το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού στην ελληνική Βουλή

 "Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είδαμε το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού στην ελληνική Βουλή. Ορθά αποβλήθηκαν, αλλά αυτό δεν φτάνει. 

Επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην έκθεση Αργολίδα 2013

 Τη έκθεση Αργολίδα 2013 επισκέφτηκε κλιμάκιο του Σύριζα με επικεφαλής του βουλευτή Αργολίδος Δημήτριο Κοδέλα.

Καταγγελία από την Λαϊκη Συσπείρωση Δήμου Άργους-Μυκηνών

Δελτίο τύπου
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Καταγγέλλουμε την τραμπουκική, φασιστική συμπεριφορά του δημάρχου Άργους-Μυκηνών και ορισμένων συμβούλων απέναντι στην δημοτικό σύμβουλο Ναυσικά Μπαβελή εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης, που της απαγόρευσαν να τοποθετηθεί για το θέμα που συζητιόταν χθες στο ΔΣ σχετικά με την ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο του Άργους. 

"Τραγούδια & λόγια της ξενιτιάς" από τον Σύλλογο "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους"

  Ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» θα παρουσιάσει το Σάββατο 25 Μαϊου 2013, 8.00 μ.μ., στους Στρατώνες Καποδίστρια το μουσικό σχήμα «Ταξιδευτές του Χτές» το οποίο αποτελείται από τους: 

Μήνυμα Ανδριανού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εισακτήριων Εξετάσεων

 Με τις εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα, κλείνει ένας μεγάλος και επίπονος κύκλος προετοιμασίας και ανοίγει μια νέα περίοδος στη ζωή των νέων ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, δύο πράγματα είναι σίγουρα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου