Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Δήλωση Κοδέλα για τη μεταβίβαση της Καραθώνας στο ΤΑΙΠΕΔ


“Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαια εκποίησης.
Η Καραθώνα δεν είναι λάφυρο προς πώληση”

Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε στις 24/04, μεταξύ των άλλων, και τη μεταβίβαση του ακινήτου “ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ” εκτάσεως 1.911 στρεμμάτων στην Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» (ΤΑΙΠΕΔ) “κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή” και “με όλα τα συστατικά, παραρτήματα και παρακολουθήματα αυτού”. (ΦΕΚ 1020/25-4-2013 τεύχος Β΄)

Σύσκεψη της Περιφερειακής ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

 Η περιφερειακή ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου συναντήθηκε στις 11-05-2013 και ώρα 20:00 στο Ναύπλιο με θέμα το συντονισμό για καλύτερη διεκδίκηση των προβλημάτων της τρίτεκνης οικογένειας. Οι εκπρόσωποι που παρευρέθηκαν ηταν από το σύλλογο Μεσσηνίας ο πρόεδρος κος Κορομηλάς Χρήστος, από την Αρκαδία ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου "Ο Αρκάς" Αποστολόπουλος Νίκος και Γκιουμές Ιωάννη, από το σύλλογο Κορινθίας η γραμματέας Γωγώ Τσαντήλα και το μέλος του Δ.Σ Δάρρας Γεώργιος, από το σύλλογο Λακωνίας ο κος Μηχάλης Καρούνης μέλος Δ.Σ. και από το σύλλογο Αργολίδας ο πρόεδρος Γιάννης Σοροβίγκας και τα μέλη του Δ.Σ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο Δ.Σ του Πανναυπλιακού

  Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναυπλιακού, έχουμε τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας:

Με επιτυχίες επέστρεψε ο "ΑΡΙΣΤΕΑΣ" από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών

Κοτσοβού Βίκυ
 Με τη συμμετοχή 500 αθλητών - τριών από 80 συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιόνιων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12/5/2013 στη Πάτρα (5ος όμιλος ) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Αποστολόπουλος: Αυτή είναι η αλήθεια για τις επιχορηγήσεις

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας –και επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Κίνησης- Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε σήμερα την εξής δήλωση:

Με αφορμή τα διάφορα κρούσματα παραπληροφόρησης , αναφορικά με τις επιχορηγήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων θέλω να επισημάνω τα εξής:

Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας: Nα αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες του Σωματείου "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ"

 "Η Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας καλεί το λαό να αγκαλιάσει τις προσπάθειες του Σωματείου "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ" για εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλα τα σημεία του νομού μας. 

«Η Ελληνική Γεωργία ριζώνει στο διαδίκτυο»

 Έναν νέο, σύγχρονο δικτυακό τόπο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και παροχής συμβουλών σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων στο χώρο της γεωργίας-κτηνοτροφίας, των τροφίμων και του περιβάλλοντος αποτελεί η Ελληνική Γεωργία (www.ellinikigeorgia.gr).

Παρέμβαση Μανιάτη για την Τριστέτσα

 Την άμεση σύγκλιση σύσκεψης για την ριζική και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος της Τριστέτσα στην Αργολίδα, ζητά με επιστολή του ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθ. Τσαυτάρη.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:

Δ. Κοδέλας: Να αποστρατευθεί η συντεχνία της κυβέρνησης

 Στη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία στο Ναύπλιο που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Αργολίδας για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης συμμετείχε και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση για την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και την επιστράτευση:

Β. Σιδέρης: Αυτά που αναφέρει η κ. Λεουτσάκου είναι ψευδολογίες


Δελτίο τύπου
Β. Σιδέρη

Όλα αυτά που αναφέρονται από την κυρία Λεουτσάκου είναι ψευδολογίες και εντάσσονται στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κατασυκοφάντησης της προσωπικότητάς μου……..


ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ι. Άρχοντας: Το αίμα διατίθεται σε οποιονδήποτε άνθρωπο κατοικεί σε τούτο τον πλανήτη και το έχει ανάγκη


Δελτίο τύπου
Ι. Άρχοντα
Διοικητή Νοσοκομείου Αργολίδας

Στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας δεν λειτουργεί καμία Τράπεζα Αίματος που να διαθέτει το αίμα αποκλειστικά για Έλληνες.

Ουδέποτε θα δεχόμαστε τέτοιο όρο. 

Τέσσερις Αθίγγανοι οι δράστες της ληστείας και του ξυλοδαρμού των Ιρανών στο Αργολικό


 Συνελήφθησαν, σήμερα 14-5-2013 το πρωί, στο Αργολικό και τη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, τέσσερις ΡΟΜΑ, ηλικίας 24, 28, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε και σήμερα στις 10:30 στην πλατεία δημαρχείου, χωρίς όμως μεγάλη συμμετοχή και με το αλαλούμ που επικρατή με την στάση της ΑΔΕΔΥ απέναντι στην ΟΛΜΕ.

Λάδι από το Λυγουριό στην Κίνα (βίντεο)

 Στα αστικά λεωφορεία της Κίνας εδώ και ένα χρόνο διαφημίζεται το ελληνικό ελαιόλαδο μιας ελαιουργικής επιχείρησης στο Λυγουριό Αργολίδας. Η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει μικροπαραγωγούς και να εξάγει ένα τυποποιημένο λάδι ΠΟΠ (Προϊόν με Ονομασία Προέλευσης) και παράγωγα, όπως καλλυντικά, γλυκό και ποτό. 

Εντυπωσιακή ορειβατική εξόρμηση στο Λούσιο

 Με την συμμετοχή περίπου 260 ορειβατών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/5/2013 κοινή πορεία του ΣΑΟΟ με τους ΕΟΣ Τρίπολης, Σπάρτης, Αχαρνών, Καλαμάτας και Κορίνθου, η οποία ξεκίνησε απ΄ την Στεμνίτσα Γορτυνίας έως την Γέφυρα Καρυταίνης. 

Ξεκινάει η 10η Περιφερειακή έκθεση του Επιμελητηρίου "Αργολίδα 2013"

Την Τετάρτη στις 7 θα ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης ΄΄Αργολίδα 2013΄΄ που διοργανώνει το Επιμελητήριο του νομού ,στο χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στην παραλιακή λεωφόρο Ναυπλίου- Νέας Κίου.

 

"Όταν το σώμα μιλάει" Παρουσίαση βιβλίου - Βιωματικό εργαστήρι















  Την Κυριακή 19/5 και ώρα 11:00 στο βιβλιοπωλείο "Ηλιογραφια" θα γίνει ένα βιωματικό εργαστήρι με τη Susana Noemi Abigador και θέμα: Η επίγνωση των ορίων στη ζωή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου