Τρίτη 28 Μαΐου 2013


Φρίκη στο Άργος - 68χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 10χρονα παιδάκια

 Καταγγελία και μήνυση έκαναν οι γονείς δυο ανήλικων παιδιών στην αστυνομία σύμφωνα με την οποία κατηγορούν 68χρονο κάτοικο Άργους για δυο κακουργηματικές πράξεις, αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικους έναντι αμοιβής.

Εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ναυπλιέων

 Από την 03 Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου 2013 ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2013-2014, στους παιδικούς σταθμούς και βρεφικό τμήμα του νομικού προσώπου στο γραφείο της διεύθυνσης επί της οδού Ηρακλέους 6 στο Ναύπλιο, καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 09.00 έως 13.00. Δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής που απαιτούνται είναι: 

Γ. Μανιάτης: Την Πέμπτη η συνάντηση για την τριστέτσα

 Σε συνέχεια σχετικής επιστολής που είχε αποστείλει στις 14.5.2013 ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθ. Τσαυτάρη, για συνάντηση με τους Βουλευτές, την Περιφέρεια και τις Ομάδες Παραγωγών, οριστικοποιήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 συνάντηση στο ΥΠ.Α.Α.Τ., προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα των εσπεριδοειδών της Αργολίδας που έχει προκύψει κατά τα τελευταία χρόνια από την εξάπλωση της Τριστέτσα.

Τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας

  Το Δ.Σ του συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας σας προσκαλεί στην τακτική γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 10:30π.μ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου.

Θέματα της συνέλευσης είναι: 

Πατάτες και αλεύρι φέρνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει Πατάτες Ηλείας ( 0,53€/κιλο) 10,60 € τα 20 κιλά και Αλεύρι σταρένιο (χωριάτικο) από μύλο του Αγίου Ανδριανού (0,55€/κιλο) 5,50€ τα 10 κιλά!!!! 

Ένα χρόνο πριν σαν σήμερα

 Σαν σήμερα, 28 Μαΐου 2012, ο Διομήδης Άργους κατακτούσε μέσα στην Ελβετία το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της ιστορίας του, αλλά και το μοναδικό σε οποιοδήποτε άθλημα, που κατέκτησε επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα.

Πρόσληψη 15 ατόμων για την πυροπροστασία του Δήμου Ναυπλιέων

 Μετά α) το υπ αρ 20470/15-6-2012 εγγρ. του Υπουργείου Εσωτερικών, β) την υπ αρ 126/2013 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και την 144/23-5-2013 όμοια η οποίες έλαβαν νομιμότητα γ) το υπ αρ 58310/17-4-2013 έγγραφο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, -ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ-, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων, που εδρεύει στο Ναύπλιο, Συγκεκριμένα ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ 15 ατόμων, 12 εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ, 2 οδηγών απορριμματοφόρου & 1 χειριστή μηχανικής σκούπας, για κάλυψη των εκτάκτων - κατεπειγουσών αναγκών πυρασφαλείας-πυροπροστασίας .

Προσφορές προς το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Άργους - Μυκηνών

 Εκτός από τις προσφορές των πολιτών σε τρόφιμα, μέσω των καταστημάτων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές σε ποσότητα, οι παρακάτω επιχειρήσεις προσέφεραν κομπόστες και χυμούς:

 

Απαγορεύουν στους ψαράδες της Αργολίδας την αλίευση τόνου;

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη με θέμα τα ζητήματα αλίευσης τόνου από τους επαγγελματίες αλιείς και τον αποκλεισμό των αλιέων της Αργολίδας από την σχετική άδεια αλίευσης λόγω ποσόστωσης.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

 

"Προσμονή" Έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Παλαμήδη

 Από 1η Ιουνίου έως 11 Ιουνίου 2013 θα εκτεθούν στο Βουλευτικό ψηφιακές φωτογραφίες του ζωγράφου και εκπαιδευτικού Χρήστου Παλαμήδη. Οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες με την λογική ενός ζωγραφικού έργου.

Το Biofit Basketball Camp και πάλι στην Ερμιονίδα

 Στο Δήμο Ερμιονίδας θα διεξαχθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά φέτος, σε δύο περιόδους, το Biofit Basketball Camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου