Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


25 Μαΐου 2013 στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο πρεμιέρα της παράστασης «Ου ψευδομαρτυρήσεις»

 Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Κοινωφελής Επιχείρηση και το Δημοτικό Θέατρο, παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Ου ψευδομαρτυρήσεις» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κόντη. 

«Ποδοσφαιρική Αναγέννηση»: Η παιδεία του επικεφαλής μας κ. Ανδρέα Πουλά είναι γνωστή και δεν προσβάλλεται από κανέναν

Κύριε Αποστολόπουλε

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον πανικό σας εξαιτίας της τοπικής στήριξης των Σωματείων στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπο του επικεφαλής μας κ. Ανδρέα Πουλά. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο της συκοφαντίας και της δημιουργίας εντυπώσεων. 

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γ.Μανιάτη με τον υπουργό Δικαιοσύνης το Σ/Ν κατά της βίας και του ρατσισμού

 Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη, με αντικείμενο το Σ/Ν κατά της βίας και του ρατσισμού. Στην συνάντηση οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την άμεση προώθηση στην Βουλή και την ψήφισή του Νομοσχεδίου, ως μια θεσμική τομή που αφορά την προστασία της κοινωνίας, του πολίτη, των δημοκρατικών θεσμών.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα του Ναυτικού Ομίλου Άργους

  Ο ναυτικός όμιλος Άργους από την Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 ξεκίνησε τις καθημερινές του προπονήσεις στο κολυμβητήριο Ναυπλίου και προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του νερού να πλαισιώσουν τα τμήματα του.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...τα κατακρίνει!

  Όοοοχι.... δεν είναι είδηση το βίντεο του ατυχήματος των δυο αδερφών (μαθητών και παικτών του Διομήδη) που δείχνει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο και έχει σοκάρει την Αργολίδα και όλο τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδος.

Άμεση ανάγκη ένταξης των έργων αποκατάστασης και συντήρησης διατηρητέων κτηρίων στο Ναύπλιο

 Μετά και την πρόσφατη πτώση εσωτερικού τμήματος του Ενετικού κτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την ανάγκη ένταξης των έργων συντήρησης και αποκατάστασης διατηρητέων κτηρίων σε προγράμματα ενίσχυσης, όπως το ΕΣΠΑ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Τελείωσαν οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο Άργους

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της διοργάνωσε επιλεγμένες κινηματογραφικές προβολές σε εβδομαδιαία βάση για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάΐο 2013.

Καμπόσος προς Μπαβελή: Η λειτουργία του Δ.Σ. διέπεται από κανονισμό λειτουργίας και κανένας δεν νομιμοποιείται να τον παραβιάζει

Δελτίο τύπου
Γραφείο δημάρχου Άργους Μυκηνών

 Σχετικά με το δελτίο της Δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», όλοι οι αναγνώστες του κατάλαβαν ότι η τοποθέτηση της αρχηγού της παράταξης κας Μπαβελή ήταν εκτός θέματος Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστήρια επιστολή 6/θέσιου δημοτικού σχολείου Λυρκείας


 Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Πρασινίζω την αυλή του σχολείου μου’ που διοργανώνεται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου. 

Δήλωση Ανδριανού για την επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

 Μετά το πέρας των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής στο Ναύπλιο για την επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ακαταλλήλο το νερό στην πηγή της Πελεής

 Ολοι την ξέρουμε, και όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεδιψάσει και δροσιστεί με το νερό της.
Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν περνάω από κει βλέπω αυτοκίνητα σταματημένα και οι οδηγοί να γεμίζουν ακόμη και δοχεία. Όμως τελευταίες μετρήσεις, αρχές Μάρτη, έδειξαν ότι το νερό της, όπως και αυτό της βρύσης στα Παπούλια, περιέχουν μικροοργανισμούς κ.α. εκτός των καθορισμένων ορίων. Ετσι χθες με δική του πρωτοβουλία και σε γνώση της ΔΕΥΑΕΡ, ο Διδυμιώτης/Πελεώτης δημοτικός σύμβουλος Πάνος Αποστόλου πήγε και τοποθέτησε μια
πρόχειρη πινακίδα που ενημερώνει τους περαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου