Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Στις περιοχές υψηλού κινδύνου και η Αργολίδα λόγω κουνουπιών σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας

 Η ζέστη που ήρθε νωρίτερα και οι ψεκασμοί που καθυστέρησαν να ...έρθουν, λόγω έλλειψης κονδυλίων, “βοήθησαν” τα κουνούπια να ξεκινήσουν ανενόχλητα τις επιδρομές τους.Οι διαδικασίες για τις κουνουποκτονίες άρχισαν με σημαντικές καθυστερήσεις ενώ οι υπηρεσίες των περιφερειών και των δήμων ξεκίνησαν την τελευταία στιγμή αγώνα δρόμου, για να προλάβουν να αντιμετωπίσουν τη μαζική επιδρομή των κουνουπιών.

Απειλεί την Ελλάδα η μαγνητική καταιγίδα στις 28 Μαΐου

 Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι επιστήμονες για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας στα τέλη Μαΐου, συγκεκριμένα στις 28 του μήνα. Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για προβλήματα τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στην ανθρώπινη υγεία κια συμπεριφορά.

Να τακτοποιήσουν την ακίνητη περιουσία τους στην Ελλάδα καλεί τους ομογενείς το Κτηματολόγιο ΑΕ

 Πολλοί ομογενείς λένε: έχω δυό χωράφια που μου άφησε ο παππούς μου στο χωριό και ένα σπίτι που κληρονόμησα από τον πατέρα μου στην Ελλάδα, έχω περιουσία στην πατρίδα. Έτσι πιστεύουν. Αλλά δεν είναι έτσι. Με την κτηματογράφηση της Ελλάδας τώρα όλα πρέπει να δηλωθούν εκ νέου για να υπάρχουν. Διαφορετικά θα καταγραφούν ως αγνώστου ιδιοκτησίας και θα περιέλθουν, μετά από λίγα χρόνια, στην κυριότητα του κράτους.

Καρκίνο αναπνέουν οι κάτοικοι των Διδύμων

 Ώρες αγωνίας και έντονης ατμοσφαιρικής ρύπανσης-δυσοσμίας περνούν οι κάτοικοι των Διδύμων Αργολίδας (Δήμου Ερμιονίδας) αλλά και των γειτονικών περιοχών, ανάλογα με τις διευθύνσεις των ανέμων στην περιοχή. Η ατμοσφαιρική ρύπανση από υπαίθρια καύση απορριμμάτων είναι εξαιρετικά αυξημένη και τοπικά και στην ευρύτερη περιοχή.

" Αλλοτινή πορτοκαλόπιτα" στην Αρχαία Επίδαυρο

 Η Αλλοτινή πορτοκαλόπιτα είναι μια μελλοντική προβολή της πατρίδας μας όπως θα' πρεπε ίσως να είναι και όπως σίγουρα κάποιοι από μας θα' θελαν να είναι, δοσμένη μέσα από την καθημερινότητα μιας οικογένειας σ' ένα φανταστικό χωριό , την Αλλοτινή...Σας περιμένουμε ...

Ερώτηση Ανδριανού για την πορεία των έργων πολιτισμού στην πόλη του Άργους

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την πορεία των έργων πολιτισμού στην πόλη του Άργους.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Ετήσια γενική συνέλευση του κυνηγετικού συλλόγου Κρανιδίου

Την 26/05/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 9-30 π.μ.θα πραγματοποιηθεί η τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Κ.Σ. Κρανιδίου με θέματα. 

Με αγώνες επίδειξης ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων στο Ναύπλιο

 Σήμερα στο Ναύπλιο ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ενόπλων Δυνάμεων. Πριν την τελετή έναρξης μην χάσετε τους αγώνες επίδειξης:

Τα εκλογικά κέντρα στην Αργολίδα για τις αυριανές εκλογές της ΟΝΝΕΔ

  Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίζονται τα παρακάτω σημεία σε όλη τη χώρα ως εκλογικά κέντρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές αυριο Κυριακή 26 Μαιου για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. 

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ύδρα (φωτογραφίες)

 Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ύδρα εχτές Παρασκευή 24 Μαΐου. Η φωτιά άρχισε στην περιοχή Μαντράκι , κοντά στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑ ΜΑΡΕ, και πολύ σύντομα έλαβε μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 30 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Άργους Μυκηνών

 Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις για την κάλυψη 30 θέσεων εργασίας στο δήμο Άργους Μυκηνών. Να ενημερώσουμε τον κόσμο που ενδιαφέρεται πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Μαΐου 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου