Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Τ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΚΕ

Ο λαός να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή
Εργαζόμενοι - εργαζόμενες, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι θα διανέμει τρόφιμα μόνο για Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα που ενισχύεται από το εφοπλιστικό κεφάλαιο γι' αυτό ζήτησε και με πρόταση στη Βουλή να ενισχυθούν οι εφοπλιστές από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή με λεφτά των εργαζομένων.
Κάνει πλάτες σε ρώσικες και αμερικανικές πολυεθνικές προκειμένου να βάλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο Ελλάδας και Κύπρου. Στέλνει σε εργολάβους τσιφλικάδες, πάμφθηνους εργάτες με 18 ευρώ την ημέρα δίχως ένσημα και ασφάλιση, στοχοποιεί πρωτοπόρους ναυτεργάτες, αγρότες, μαθητές, όσους αγωνίζονται ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.
Σε καιρούς λαϊκού αναβρασμού απειλεί ότι στην πρώτη ευκαιρία θα μας στείλει τα τανκς. Εχει με τη συγκυβέρνηση την ίδια ατζέντα. Τι περισσότερο να ζητήσουν το Μαξίμου, η τρόικα, ο ΣΕΒ, η ένωση εφοπλιστών;
Αποδεικνύει με την πολιτική της καθημερινά ότι υπερασπίζεται τον καπιταλισμό που οδηγεί σε εξαθλίωση τους εργαζόμενους.
Είναι απαράδεκτο, αποτελεί κοροϊδία και προσπάθεια εξωραϊσμού της πολιτικής της η τακτική να μοιράζει τρόφιμα στους εξαθλιωμένους από την πολιτική που υποστηρίζει.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία δεν ανέχεται να την προσβάλλουν, δε θα λερώσουν τα χέρια τους, δεχόμενοι την τάχα φιλανθρωπία αυτού του ναζιστικού μορφώματος.
Καλούμε το λαό να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή, να γυρίσει την πλάτη του στις "φιλανθρωπίες" της.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να οργανώσουν την πάλη για την αντιμετώπιση των αντεργατικών μέτρων, την πάλη για το ψωμί σήμερα και με όλες τις μορφές αλληλεγγύης.
Την πάλη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής για διέξοδο από την κρίση με κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και έξοδο από την ΕΕ και ανάπτυξη προς όφελος του λαού με κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής κεντρικό σχεδιασμό ώστε να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες τους.

Τ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΚΕ

2η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου