Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


Σε συγκρότηση επιτροπής για την Καραθώνα προχώρησε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων



 Δελτίο τύπου
Δήμου Ναυπλιέων

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων αποφάσισε τη συγκρότηση επιτροπής με κύριο σκοπό την παρεμπόδιση της πώλησης της Καραθώνας από το ταμείο αξιοποίησης ΤΑΙΠΕΔ. 

Ήρθε από την Γαλλία να δει τις Μυκήνες και της άνοιξαν το αυτοκίνητο

 Πριν από λίγο μια Γαλλίδα υπήκοος κατήγγειλε στην αστυνομία πως της διέρρηξαν το αυτοκίνητο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. 

Γ.Μανιάτης: Αγανάκτηση για την ανυπαρξία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Αργολίδα

 Νέα ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Ι. Βρούτση, με την οποία ζητά την άμεση λειτουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στην Αργολίδα, χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη τη μη ύπαρξή του.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει: 

Καθυστερήσεις στην έναρξη εργασιών συντήρησης της Αγίας Μονής Ναυπλίου

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την πορεία των έργων αναστήλωσης και συντήρησης της Αγίας Μονής στο Ναύπλιο.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Συνελήφθη εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε εκβιάσεις καταστηματαρχών στην Αργολίδα

 Εξιχνιάστηκαν τρεις  υποθέσεις εκβίασης και απόπειρας εκβίασης.Συνελήφθησαν τέσσερα  μέλη της εγκληματικής ομάδας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εκβίαση.

Ο.Ε.Β.Ε.Α: Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν και να στελεχώσουν την προσπάθεια του κοινωνικού φαρμακείου Ναυπλίου

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στηρίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης με την έναρξη και λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου στην πόλη του Ναυπλίου.

3ος Λαϊκός αγώνας ανωμάλου δρόμου

Ο αθλητής Παναγιώτης Παπαβασιλείου διοργανώνει στην γενετηρά του την Φρουσιούνα Αργολίδος τον 3ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 7 χιλμ στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Μπούκαραν σε σπίτι αλλά τους τσάκωσαν

 Συνελήφθη, χθες 23-5-2013 το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία 33χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ,...

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης Κρανιδίου

 Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στο Κρανίδι, με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 3.639.890 ευρώ και επιλέξιμη δαπάνη από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2.963.000 ευρώ.

Τρόφιμα για το κοινωνικό μαγειρείο του δήμου Άργους Μυκηνών

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με το κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου, αποφάσισε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου μας.

Στην βουλή από τον Ανδριανό το θέμα της μη διάθεσης του μικρού αρχαίου θεάτρου Επιδαύρου σε πανεπιστημιακή ομάδα για διάλεξη

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα το πρόσφατο περιστατικό μη διάθεσης του μικρού αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου σε πανεπιστημιακή ομάδα για διάλεξη.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Σύσταση επιτροπής αποφάσισε το Δ.Σ Ναυπλίου για την Καραθώνα

 Όπως είναι φυσικό στην συνεδρίαση της 23ης Μαίου 2013 του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου κυριάρχησε το θέμα της παραχώρησης της έκτασης 1911 στρεμμάτων της Καραθώνας στο ταμείο αξιοποίησης (ΤΑΙΠΕΔ).

Γραμματικόπουλος: Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος χαρακτήρας της Καραθώνας - Χρειαζόμαστε σχέδιο

  Ξεκάθαρη για άλλη μία φορά υπήρξε η τοποθέτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρ.Γραμματικόπουλου κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την Καραθώνα.

Ανεξαρτητοποιήθηκαν έξι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Ναυπλιέων καταγγέλλοντας παρακμή (βίντεο)

  Αιφνιδιαστική δήλωση ανεξαρτητοποίησης 6 δημοτικών συμβούλων που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό του Π.Αναγνωσταρά "Το μέλλον σου είναι εδώ" και που μετά την παραίτηση του ακολούθησε η γνωστή διαδικασία αντικατάστασης του από τον νυν δήμαρχο Δ.Κωστούρο, διαβιβάστηκε σήμερα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων, από τον Κώστα Τσιόδρα κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ.

«Πόλεμος - εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο και οι θέσεις του Κ.Κ.Ε»

  Η Τ.Ο Αργολίδας του Κ.Κ.Ε σας καλεί την Παρασκευή 24/5/13 και ώρα 19:00μ.μ στο POSTO CAFE, στο Ναύπλιο, σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Πόλεμος - εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο και οι θέσεις του Κ.Κ.Ε»

Φοιτητές του Ναυπλίου ανεβάζουν δύο έργα στο Φουγάρο

Δύο θεατρικές παραστάσεις από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα φιλοξενηθούν στο Φουγάρο τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου