Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

 ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ Θ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΝΩΤΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...


Βασιλόπουλος εναντίον Νότη.....



 Έντονο φραστικό επεισόδιο  έγινε στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ του προέδρου κ. Θοδωρή Βασιλόπουλου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νότη. 
     Ο κ. Νότης διαφωνώντας προφανώς με τους χειρισμούς του κ. Βασιλόπουλου κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου είπε μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους : 
"έλα τώρα με τις μ....κίες του Βασιλόπουλου θα ασχολούμαστε...". 
    Η αντίδραση του κ. Βασιλόπουλου ήταν οργισμένη και άμεση  και ζήτησε απο τον κ. Νότη να ανακαλέσει δημόσια αυτό που είπε. Έτσι και έγινε, ο κ. Νότης ανακάλεσε...
   Το ενδιαφέρον βέβαια είναι οτι  όλα αυτά διαδραματίστηκαν εκτός των άλλων παρουσία του κ. Δημάρχου, ο οποίος και πήρε το μέρος του κ. Νότη !!!!    
  
   Πάντως στη σημερινή συνεδρίαση προσπάθησαν, για άλλη μια φορά, ανεπιτυχώς, κάποιοι της συμπολίτευσης να "καταργήσουν"  τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου...έμπειρος και  σκληρό καρύδι πάντως ο Βασιλόπουλος.


Θοδωρής Βασιλόπουλος......συνέχεια ! Προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.



 Άγνωστοι χθες το βράδυ προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θοδωρή Βασιλόπουλου. 
     Ο κ. Βασιλόπουλος σήμερα το πρωί κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. 
       Προφανώς κάποιοι ήθελαν να προειδοποιήσουν τον  κ. Βασιλόπουλο και επέλεξαν να του στείλουν μήνυμα με  αυτόν τον τρόπο...  

http://argosdimotika.blogspot.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
τα εχει ξαναπερασει αυτα ο Θοδωρης και επρεπε να τα περιμενει παρα τις απεγνωσμενες προσπαθειες που κανει να δαμασει τα θηρια που κατεβηκαν απο τα βουνα και στρατοπεδευσαν εν ειδη κατακτητη στη πλατεια.Αστοι οσοι εχετε πετσα πανω σας επαναστατειστε εναντιον της βλαχομπαροκιας του δεκατριο και του περικαλαμε αλλιως θα σας φανε ζωντανους οι βλαχοι.
Ανώνυμος είπε...
ας πουμε μερικες αληθειες , τις οποιες γνωριζουν ολοι στο αργος ,που ασχολουνται με τα κοινα.
ο βασιλοπουλος μπηκε στο συνδιασμο καμποσου μετα το χρισμα ,καθαρη καμματικη επιλογη χωρις να ειναι κακο αυτο ,κοινως του τον επεβαλαν του καμποσου.
παλιοτερα ειχαν καλυτερες και κοινωνικες σχεσεις ,καπου απομακρυνθηκαν αλλα το χρισμα τους αναγκασε να συνεργαστουν .
ηθελε την προεδρεια του δ.σ απο την αρχη, αλλα ο καμπασος την ειχε ταξει για ολη την 4ετια στον μαλτεζο.
δεν τον γνωριζω προσωπικα ,δεν τον ψηφισα, αλλα εχει καλο ονομα στο αργος ,εμπειρος πολιτικος ,εξυπνος και εργατικος ,αγωνιστης στη ζωη ετσι δειχνει τουλαχιστον .
ο μονος δικος του ανθρωπος στο δημο φαινεται να ειναι ο διολιτσης.
αν θυμαμαι καλα και παλαιοτερα ειχαν προκαλεσειζημιες στο αυτοκινητο του βασιλοπουλου .

ο νωτης ειναι αξεστος, τον εχω ακουσει να μιλαει ,αλλα και οι εντυπωσεις των συμπολιτων μας που εχουν ερθει σε επαφη μαζι του
ως προισταμενου ΟΑΕΔ ,δεν ειναι οι καλυτερες.
ειναι ο χαρακτηριστικος τυπος του κομματικου δημοσιου υπαλληλου , με το υφος .....εγω γα@ω..και δεν παιρνω χαμπαρι το κομμα ναναι καλα......και ο δημαρχος......
προφανως και εξελεγη λογω της θεσης του και του κομματος.
ειναι απο τους τυπους ανθρωπου που λεμε ,κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα .
καταγομενος απο τις λιμνες ,μενει στο ναυπλιο, αλλα πολιτευεται στο αργος ,στο οποιο δεν εχει να προσφερει τιποτα ,ακομα και δημ,φορους εκει πληρωνει .
θαυμαστης του καμποσου ,ανηκει στους σκληροπυρηνικους-ταλιμπαν του καμποσου και εμφανιζεται με δουρο ,μαρλαγκουτσο ,και καποιους αλλους παρατρεχαμενους συμπολιτες μας ,παραγοντες αθλητικων σωματειων και διορισμενων στο δ.σ του σταδιου.
απο τα παραπανω προκυπτει σαφης προτιμηση του δημαρχου υπερ του νωτη ,αφου ειναι και συντοπιτες.

ο πολιτικος ληξιαρχος
Ανώνυμος είπε...
ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ . ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ "ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ" ΤΟΝ ΛΕΝΕ.ΠΡΩΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΔΑΚ , ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ.
Ανώνυμος είπε...
Α ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ;
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
http://argosdimotika.blogspot.gr/

www.parapolitikaargolida.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου