Σάββατο 11 Μαΐου 2013


Απίστευτο: Αυτό είναι το νέο Άργος που φτιάχνει ο Καμπόσος - Καταχειροκροτήθηκε η παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου (βίντεο-φωτογραφίες ρεαλιστικής απεικόνισης)





















 Η παρουσίαση της Μελέτης για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους έγινε από την μελετητική ομάδα που έχει αναλάβει το έργο, σε ένα κατάμεστο θέατρο του Μπουσουλοπούλειου Γυμνάσιου Άργους.

Μουσικό-θεατρική παράσταση στο "Παλατάκι"

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγ.Ειρήνης στην Ν.Κίο

 Την Αγία Ειρήνη την Μεγαλομάρτυρα τίμησε η πόλη της Νέας Κίου. Σήμερα Σαββάτο 11 Μαΐου 2013 τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Ιστοσελίδες δήμων των 300.000 ευρώ - Από τι είναι φτιαγμένες από Τίμιο ξύλο;

 Το 1,08 εκατ. ευρώ φτάνει το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων τριών περιφερειακών δήμων. Πρόκειται για τους Δήμους Μεσολογγίου, Πηνειού και Ακτίου – Βόνιτσας οι οποίοι, όπως αποκαλύπτεται, ξόδεψαν πάνω από 300.000 ευρώ έκαστος για να φτιάξουν τα site τους.

Γ.Αναγνώστου: "Θα μελετήσουμε τα πλήρη στοιχεία της μελέτης και κυρίως τις επιπτώσεις εφαρμογής της"

 Ο επικ. της αξιωμ. αντιπολίτευσης Γιώργος Αναγνώστου έκανε την ακόλουθη δήλωση για την παρουσίαση της μελέτης της αστικής ανάπλασης του κέντρου του Άργους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου