Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στην εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013»

 Στις 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος,ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος,συμμετέχουνστην εκστρατεία « Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013» που για 18η συνεχή χρονιά, συντονίζει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

Γ. Μανιάτης: «RE-ENGINEERING GREECE – 33 Σημεία για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας»

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (25-26/5/2013, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Ίδρυμα Ωνάση)

Re-engineering Greece, δηλ. η Ελλάδα μετά το Μνημόνιο, δηλ. ανατροπές και μεταρρυθμίσεις παντού.

ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΕΔΩ! ΤΩΡΑ! - ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του «Γιατρού με το στανιό» στο Λυγουριό

 Ύστερα από ένα σχεδόν μήνα, οι παραστάσεις του "Γιατρού με το στανιό" που δόθηκαν στο Λυγουριό έφτασαν στο τέλος τους, αποσπώντας για μία ακόμη χρονιά πολύ καλά σχόλια.

«Ναύπλιο - Αθήνα, μια σκηνή», Θεατρικές Σπουδές, Παραστατικές τέχνες & Εκπαίδευση, θεωρία και πράξη

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια στο ιστορικό και θεατρικό Ναύπλιο. Τμήμα της θεωρίας και της πράξης, ποιοτικό, δραστήριο, παραγωγικό που διεκδικεί την Αριστεία των Γραμμάτων και των Τεχνών.

 

Δύο παραλίες του δήμου Ναυπλιέων θα σηκώσουν γαλάζιες σημαίες

 Μια ακόμη γαλάζια σημαία απέσπασε ο Δήμος Ναυπλιέων. Μετά την παραλίατης Καραθώναςφέτος και στο Τολό θα κυματίζει γαλάζια σημαία, ενώ ήδη καταβάλλονται προσπάθειες, από την σημερινή δημοτική αρχή, του χρόνου οι γαλάζιες σημαίες να επεκταθούν στις περιοχές, Πλάκα Δρεπάνου, Κάντιας και Ιρίων.

Αναγνώστου : Η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναζητήσει συγκλίσεις και συμφωνίες, η πόλη δεν ανήκει στους δημάρχους, αλλά στους πολίτες της

Δελτίο τύπου

Κύριε Δήμαρχε,
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή σας και στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για την μελέτη της αστικής ανάπλασης του Άργους, σας γνωστοποιούμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας, ελπίζοντας ότι συμβάλουμε με θετικό τρόπο στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής προοπτικής για τα έργα των αναπλάσεων που τόσο έχει ανάγκη η πόλη.

Στενό μαρκάρισμα

  Στενό μαρκάρισμα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με ποδοσφαιρικούς όρους, το (στρίμωγμα) που έκαναν χθες κατά την διάρκεια της ημερίδας της Τροχαίας στο βουλευτικό Ναυπλίου, στον Χ. Γραμματικόπουλο οι βουλευτές Ανδριανός και Μανιάτης.

Φωτιά σε σπίτι στο Ναύπλιο


Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε οικία, στην Πρόνοια Ναυπλίου, χθες το βράδυ γύρω στις 9.30 μ.μ.

Με μαζικότητα η Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη (βίντεο)

  Mέ ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 30η Πανπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης , από τη γενέτειρα του Αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη ,Κερασίτσα, έως την Τρίπολη. Την πορεία χαρακτήρησε η μαζικότητα-πολύ μεγαλύτερο πλήθος από τα προηγούμενα χρόνια -η μαχητικότητα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

Γ. Ανδριανός: Xρειάζεται να παλέψουμε για την αλλαγή της οδηγητικής νοοτροπίας

  Χαιρετισμός του βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού στην ημερίδα του τμήματος τροχαίας Ναυπλίου και του Ινστιτούτου οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο.

"Συγχαρητήρια στο τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου και στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς για τη διοργάνωση ακόμη μιας χρήσιμης και πολύτιμης εκδήλωσης για ένα θέμα που κυριολεκτικά σώζει ζωές. 

Αργυρό μετάλλιο για την Κοτσοβού

 Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ Κοτσοβού Βίκυ , στον ακοντισμό στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη, με προπονητή τον Κ. Καμπόσο και βολή στα 44,17 μ. Επιστροφή στις νίκες κάνει η πανελληνιονίκης ύστερα από μια σειρά τραυματισμών και την περσινή χρονιά των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Β.Σωτηρόπουλος: Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ορίσει άλλη επιβλέπουσα υπηρεσία για την κατασκευή του Αναβάλου

Δελτίο τύπου

Βασίλη Σωτηρόπουλου
Περιφερειακού Συμβούλου


 Στις 14-11-2011 σε ανακοίνωσή μου ανέφερα ότι «εγκαταλείπεται το έργο του Αναβάλου. Αντί να πιέσουν τον ανάδοχο να αρχίσει τις εργασίες υλοποίησης βάσει της σύμβασης που υπεγράφη στις 26 Ιουνίου 2011 προσπαθούν να ακυρώσουν τμήμα των μελετών και να σταματήσουν το έργο». Ακολούθως γινότανε αναφορά στην ανακοίνωση για όλες τις ενέργειες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης μέχρι το 2010 για να ενταχθεί και να υλοποιηθεί το έργο μέσα στο αρδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», 2007-13. 

Τους άφησε ...παγωτό!!!




















 Στο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων που διεξήχθη στο Ναύπλιο στις 25 Μαΐου τα βλέμματα των θεατών έκλεψαν οι γυναικείες παρουσίες.

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για την οδική ασφάλεια από την τροχαία Ναυπλίου

 Ημερίδα για την "Ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο" στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Άθλου ΙΙ "Γύρος της Πελοποννήσου" διοργάνωσε το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ) την Κυριακή 26 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στο Βουλευτικό.

 

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας

 Η Τακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου. Για τη συγκεκριμένη ημέρα έχει χορηγηθεί κανονική άδεια απουσίας για όλους τους συναδέλφους από τα καθήκοντά τους.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ολοκληρώθηκε η αθλητική γιορτή στίβου των δημοτικών σχολείων Άργους (Αποτελέσματα)

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, την οποία διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου