Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Χειβιδόπoυλος - Πουλάς: Καθυστερήσεις του Υπουργείου Υγείας θέτουν σε κίνδυνο τα ψυχιατρικά περιστατικά της Αργολίδας

 Στον αέρα βρίσκονται οι ψυχικά ασθενείς του Νομού Αργολίδας εξαιτίας της κωλυσιεργίας του Υπουργείου Υγείας να ολοκληρώσει την πρόσληψη της ήδη επιλεχθείσας για την θέση της Διευθύντριας στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Γ.Ν.Α.) Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εν λόγω ψυχίατρος (αποσπασμένη από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης Ψ.Ν.Τ), που κάλυπτε ιατρικά όλα τα ψυχιατρικά περιστατικά του Νομού Αργολίδας, όντας μοναδική κρατική ψυχίατρος στο Νομό, να παραιτηθεί.

Άγνοια κινδύνου η παντελής έλλειψη μυαλού;

 email αναγνώστη

 Δηλαδή τι άλλο θέλετε από μια πόλη. Μέχρι και αγώνες moto-cross κάνουμε πάνω στη πλατεία. Δηλαδή τι άλλο θέλετε βρε αχάριστοι.

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο στις 23 Μαΐου

  Στις 23 Μαΐου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Υλοποίηση Ημερίδας "Το Συνεργείο ως Επιχείρηση-Ευκαιρίες Τρόποι Επιβίωσης στην Οικονομική κρίση"

 Το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ) θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα « Το Συνεργείο ως Επιχείρηση- Ευκαιρίες και Τρόποι Επιβίωσης μέσα από την οικονομική κρίση» στις 19 Μαΐου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 9:30π.μ έως 14:30μμ στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών , Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε (Παπάγου), της οποίας αρωγοί είναι η ΟΕΒΕΑΜΜ και η ΟΒΕΑΜΜΕ.

Ημερίδα σήμερα στην έκθεση του Επιμελητηρίου


Αποχαιρέτα την Καραθώνα που χάνουμε



















 Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς...και εκεί που έλεγες πάμε για μπάνιο στην Καραθώνα, ποιο πιθανό θα μοιάζει να κάνεις μπάνιο στο ποταμάκι του αναπλασμένου ιστορικού κέντρου του Άργους, παρά στην παραλία των παιδικών σου χρόνων.

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων

Στις 18 Μαΐου εορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Μουσείων, που κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη σε διαφορετικό θέμα σχετικό με τα μουσεία και την πολιτιστική κληρονομιά. Το φετινό θέμα του εορτασμού είναι «Μουσεία. Μνήμη + Δημιουργικότητα = Κοινωνική αλλαγή» και τιμώμενο μουσείο το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών.

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Ίρια με κύριο συστατικό την ...Αγκινάρα

  Κάθε χρόνο το Μάιο στα Ίρια διοργανώνεται η γιορτή της αγκινάρας, καθώς είναι το προϊόν που παράγουν οι ντόπιοι παραγωγοί. Η γιορτή περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ποτό και φυσικά φαγητό με κύριο συστατικό την αγκινάρα.
 

Συνάντηση Γ. Μανιάτη με τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη για το θέμα των αυθαιρέτων

 Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον εισηγητή του ΚΤΕ Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκου Σηφουνάκη, επισκέφτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα των αυθαιρέτων που έχουν προκύψει ενόψει της επικείμενης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τη συνταγματικότητα διατάξεων του Ν. 4014/2011 περί αυθαίρετων κατασκευών.

6ο Εαρινό Ράλλυ Άργους

  Ο ΑΡΣΟΕ, όπως προανήγγειλε, διοργανώνει στις 26 Μαΐου το "6ο Εαρινό Ράλλυ Άργους". Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο "Art Factory" στο Μοναστηράκι του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην Νέα Εθνική Μυκηνών-Ναυπλίου, με το πρώτο αυτοκίνητο να εκκινεί στις 10:00 πμ. Προτείνουμε τα πληρώματα να συγκεντρωθούν τουλάχιστον μισή ώρα πριν στο χώρο εκκίνησης, ώστε να θαυμάσουν τα πολύ όμορφα χειροποίητα και μη αποκτήματα της έκθεσης.

Επιτυχίες από τον "ΡΗΓΑ" Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αργολίδας

  Tην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στα Αγόρια κάτω των 10 ετών κατέκτησε στο 2ο Open Πανελλαδικό Τουρνουά Junior o Θοδωρής Μητσάκος του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας, το οποίο διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Αλ.Βρέτος και Χρ.Καριώτης μέσα στα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής

Ανάμεσα σε κορυφαία πρόσωπα του χώρου της ελληνικής μουσικής, που με το έργο τους ( είτε ως μουσικοί, είτε ως παραγωγοί, είτε ως ερμηνευτές κλπ) έχουν λειτουργήσει καταλυτικά σ’ αυτήν, συγκαταλέγονται και 2 Αργολιδείς και γι’ αυτούς πρέπει να … καμαρώνουμε!

"Nakedness" μια performance της ομάδας LUST - Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου

 
Μνήμη
Η εξάρτηση των λέξεων∙

Τις φοβάμαι τις αναμνήσεις… Έρχονται και κλαίγονται… και τις φροντίζεις σα παιδιά σου… Μην ξεθωριάσουν… μην σπάσουν… Το τώρα θα σου κλαφτεί αύριο… και θα το δεις… και θα χτυπιέσαι γιατί μεγάλωσε και δεν αλλάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου