Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συνέτριψε και τον Δούκα ο Διομήδης 25 - 21

Πρώτος στην τελική φάση με πλεονέκτημα έδρας μετά τις δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ και του ΔΟΥΚΑ ο Διομήδης Άργους.

Βράβευσαν τους αριστούχους στην Νέα Κίο

 Με την συνεργασία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Θεομάνας Ν. Κίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου, καθώς και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ποδηλατοπορεία στο Ναύπλιο - Κυριακή 19Μαίου 2013 στις 12.00 από την πλατεία Φιλελλήνων

 Κάθε χρόνο εδώ και 6 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονιζόμαστε και ενώνουμε τις φωνές μας, έτσι ώστε να προβάλλουμε το ποδήλατο ως το μέσο μετακίνησης που μπορεί να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις που έχουν βουλιάξει από τα Ι.Χ.

Αναγνώστου : Η 18η Μαΐου ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων, έργα σαν το νέο Βυζαντινό μουσείο αλλάζουν το Άργος

  Η 18η Μαΐου ορίστηκε το 1977 ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), επιθυμώντας να αναδείξει το ρόλο των Μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία. Ο φετινός εορτασμός που φέρει τον τίτλο «Μνήμη και Δημιουργικότητα» έχει σκοπό την ανάπτυξη της μόρφωσης και της αμοιβαίας κατανόησης, τη συνεργασία και την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς.

Συλλήψεις στο Πόρτο Χέλι

 Στις 17-5-2013 στο Πόρτο Χέλι, συνελήφθησαν 31χρονος ημεδαπός και 46χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση.

Επίσκεψη Ανδριανού στην έκθεση "Αργολίδα 2013"

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε το χώρο της έκθεσης ο βουλευτής Αργολίδος της Ν.Δ Γιάννης Ανδριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου