Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε οικία στην Πρόνοια Ναυπλίου χθες το βράδυ γύρω στις 9.30 μμ. Χάρι στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Ναυπλίου με δύο οχήματα και έξι άνδρες η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο άμεσα χωρίς να προκύψουν μεγάλες ζημιές στο σπίτι αλλά και στις γύρω κατοικίες από αυτό.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Ημερίδα για την "Ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο" στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Άθλου ΙΙ "Γύρος της Πελοποννήσου" διοργάνωσε το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ) την Κυριακή 26 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στο Βουλευτικό.
 

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στο σχολείο τους συναντήθηκαν την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 οι απόφοιτη του Δημοτικού του έτους 1979-80. Ήταν μία  σημαντική μέρα διότι μετά από 32 χρόνια που φύγαμε από αυτό το σχολείο ξανασυναντήθηκαν  άλλοι με λίγα μαλλιά, άλλοι με πολλά κιλά , αλλά με τις αναμνήσεις βαθιά χαραγμένες μέσα τους. Σε αυτό το σχολείο όλοι  πρωτοσυναντήθηκαν , γνωρίστηκαν και μάθαμε τα πρώτα μας γράμματα, πήραμε τα πρώτα μαθήματα ηθικής και αξίας της ζωής, χάρις στους Δασκάλους τους που τόσο αγαπήσανε .Έτσι  ξαναμπήκανε στις τάξεις τους μετά από τόσα χρόνια ,τον Σεπτέμβριο του 1979.Απόφοιτοι της ΣΤ'  3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου(Πρόνοια) Σχολικού  Έτους 1979-1980.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Με τη συμμετοχή 29.194 νέων σε όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.  Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκλογών ανάδειξης προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ Γιάννης Ανδριανός που επισκέφθηκε σήμερα από νωρίς τα εκλογικά κέντρα σε Ναύπλιο και Άργος δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να πάει την οργάνωση ένα βήμα μπροστά και να αφήσει το δικό του στίγμα" 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 Στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του 1ου κυνηγετικού συλλόγου Ναυπλίου. Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου