Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Πλούσια "συγκομιδή" από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε πέντε νομούς της Πελοπόννησου

  Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από την 17-5-2013 το απόγευμα έως και προχθές 18-5-2013 το βράδυ, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Άμεση αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στη βόρεια είσοδο του Άργους

Δελτίο τύπου
Τ.Ο. Άργους – Μυκηνών
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ.

 Εδώ και 3 μήνες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Άργους βιώνουν στις καθημερινές τους μετακινήσεις μια απαράδεκτη κατάσταση. Στα πλαίσια ενός έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει ξηλωθεί από τον εργολάβο το οδόστρωμα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, σε μήκος μερικών εκατοντάδων μέτρων, στο ύψος της Δ.Ε.Η. και λίγο πριν την Βόρεια είσοδο της πόλης του Άργους. 

Έχουν το δικό τους νόμο;

  Παρά την σύσκεψη των αρμοδίων που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Άργους, με κύριο θέμα το παρεμπόριο στην πόλη, αυτό ζει και βασιλεύει...

Στο δημοτικό συμβούλιο η εξελίξεις για την πλαζ της Καραθώνας

 Η προοπτική παραχώρησης της Καραθώνας Ναυπλίου σε ιδιώτες, μετά την ένταξη της στο ΤΑΙΠΕΔ , είναι βασικό θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ του δημου Ναυπλιέων την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα.

Αιτήσεις (μαθητών - καθηγητών) για το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Ναυπλιέων

 Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος 2013-2014, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στο Δημοτικό Κατάστημα Ναυπλίου, στον β’ όροφο- Γραφείο Δημάρχου, υπεύθυνη: κ. Αφεντουλίδη Έλλη, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται στη αίτηση.

Θεατρική παράσταση: Μάτα η γουρλομάτα μαύρη γάτα

Το νέο Δ.Σ του Πανναυπλιακού

Μετά τις αρχαιρεσίες και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη Γενική Συνέλευση της 13ης Μαΐου, τα εκλεγέντα μέλη συνήλθαν την  Κυριακή προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα. 

Αργυρό μετάλλιο ο Τσουρδίνης

 Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, Μάριος Τσουρδίνης, στα – 58 kg ανδρών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα.

"Άρωμα Βανίλιας" της Ρένας Ρώσση - Ζαίρη

Ο Ποδηλατικός Άθλος ΙΙ «Γύρος της Πελοποννήσου» τερματίζει στο Ναύπλιο

 Με βασικό μήνυμα, πως ο πολιτισμός και η ασφάλεια στο δρόμο, αποτελούν δύο αναπόσπαστα μέρη, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με την εταιρεία iCycle, θα πραγματοποιήσει τον Ποδηλατικό 'Αθλο ΙΙ «Γύρος της Πελοποννήσου», που αποτελεί εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της αγάπης για το περιβάλλον.

1ος Αγώνας Drift Start Line Cup 2013 + GP στο Ναύπλιο

  Βραδινός ο 1ος αγώνας του DRIFT START LINE CUP 2013, το Σάββατο 25 Μαΐου στην πίστα GoKart του Ναυπλίου με ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19:30. 

Τζαζ στο Φουγάρο!

 Ο Howard Paul, κορυφαίος κιθαρίστας της τζαζ ¨συνομιλεί¨ και παίζει κιθάρα με τον Λευτέρη Χριστοφή σε μία μοναδική συναυλία! Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 στις 9 το βράδυ, στο Φουγάρο Καφέ. 

Πιέζει και βοηθάει για το λιμάνι του Ναυπλίου ο Γραμματικόπουλος

Δελτίο τύπου
«ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»
Χ. Γραμματικόπουλος

 Μεγάλη πίεση για το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού του Ναυπλίου ασκεί ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος μέσα από συνεχείς επαφές σε όλα τα επίπεδα (Περιφέρεια Πελοποννήσου , Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Υπουργείο Ναυτιλίας) καθώς όπως τονίζει τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να προλάβουμε.

Επισημαίνει χαρακτηριστικά :

Στην βουλή το θέμα της συγχώνευσης του Δημοτικού Σχολείου Αγριλίτσας με το Δημοτικό Σχολείο Λυρκείας

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα τα προβλήματα που θα ανακύψουν από την ενδεχόμενη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Αγριλίτσας της ΤΚ Καρυάς.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

9 στους 10 γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να επιστρέψουν στο χωριό

 Οι γονείς στην Ελλάδα μέχρι πρότινος ονειρεύονταν τα παιδιά τους με κοστούμι και χαρτοφύλακα, αλλά πλέον εμφανίζονται έτοιμοι να τα ενθαρρύνουν να επιστρέψουν στο χωριό για να πιάσουν την τσάπα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας της Κάπα Research, για λογαριασμό του διαδικτυακού περιοδικού και καναλιού ka- Business.gr. Βάσει της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου, σε δείγμα 1417 ενηλίκων, με αναλογική κατανομή στις 13 περιφέρειες της χώρας, επτά στους δέκα ερωτηθέντες (69,9%) απάντησαν ότι, αν τα παιδιά τους ήθελαν να γίνουν αγρότες, θα τα ενθάρρυναν (29,4%) ή «μάλλον θα τα ενθάρρυναν» (40,5%).

Γιόρτασαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο πανέμορφο εκκλησάκι της Καραθώνας

 Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο γραφικό εκκλησάκι της Καραθώνας.

Ανδριανός: Ανάγκη άμεσης έναρξης εργασιών αποκατάστασης του διατηρητέου κτηρίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την ανάγκη άμεσης έναρξης των εργασιών αποκατάστασης του διατηρητέου ενετικού κτηρίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: 

Αποστολόπουλος ή Πουλάς στο τιμόνι της ΕΠΣ Αργολίδος;

 Με μεγάλο ενδιαφέρον (κυρίως από την πρωτοφανή σε ένταση προεκλογική περίοδο των τελευταίων 10 -15 ημερών) αναμένονται τα αποτελέσματα από τις κάλπες που θα στηθούν αύριο Τετάρτη στην ΕΠΣ Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου