Δευτέρα 13 Μαΐου 2013


Πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στο Ναύπλιο

 Σύσκεψη για την διοργάνωση του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου, υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ / ΑΣΑΕΔ και του ΣΕΓΑΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ στο ΔΑΚ Ναυπλίου υπό την προεδρία του Γ. Μπόλλα μέλους του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ.

Σύλληψη 44χρονου στο Ναύπλιο για οφειλές προς το Δημόσιο

 Συνελήφθη, σήμερα 13-5-2013 το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας  44χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. 

Ξεκινάει η πρώτη φάση των Play Off για τον Διομήδη Άργους

 Οι Πρωταθλητές αντιμετωπίζουν στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας τον ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο και κρίσιμο, αν συνυπολογιστούν οι απουσίες των τραυματιών, αλλά και η απουσία λόγω ρήτρας του πίβοτ Σωτήρη Μαραγκού.

Έγγραφο που αποδεικνύει πως δεν έπρεπε να έχει σταματήσει η λειτουργία του αντλιοστασίου Αναβάλου

(Δι@ύγεια: - ΑΔΑ: 4ΑΡΠ1-Ρ& -ΑΔΑ: Β49ΖΒ-Φ2Ν)
ΘΕΜΑ: Έγκριση προσθήκης πρόσθετων όρων στη διακήρυξη του έργου: «Αναβάθμιση Αντλιοστασίου & Φράγματος Ανάβαλου Ν. Αργολίδας»


Έχοντας υπόψη :

ΚΑΣΟΑ "ΔΑΝΑΟΣ": Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα του Αναβάλου

Η ΚΑΣΟΑ «ΔΑΝΑΟΣ»ενημερώνει τους παραγωγούς- μέλη τηςγια τα κάτωθι:

Ημερίδα με θέμα «Οι δρόμοι του μεταξιού» από το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου

 Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», δράση που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, προγραμματίζει ημερίδα δια βίου μάθησης στις 17 Μαΐου 2013, με θέμα: « Οι δρόμοι του μεταξιού».

Ανακοίνωση συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Αργολίδας

 ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
«ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» 
ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να «επιστρατεύσει προληπτικά» τους συναδέλφους καθηγητές, δηλώνει :

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

 Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ" στο Ναύπλιο στη Βιβλιοθήκη ''Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ''.

Βράβευση του Διομήδη από τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Ν.Γκάλη

 Ο θρύλος του Ελληνικού Μπάσκετ, ο απόλυτος Έλληνας αθλητής, ο Έλληνας "Θεός", όπως τον αποκαλούν, Νίκος Γκάλης, βράβευσε την ομάδα του Διομήδη και τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, στο τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης", το οποίο προς τιμήν του διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Ίκαρος Καλλιθέας.

Το έργο της ΕΠΣ Αργολίδας την τετραετία 2009-2013

Δελτίο τύπου
Β.Σιδέρη
Αντιπρόεδρου ΕΠΣ Αργολίδας

 Χωρίς υπερβολή το Αργολικό ποδόσφαιρο την τετραετία 2009-2013 άλλαξε εικόνα, απέκτησε εξωστρέφεια, αξιοπιστία, κύρος, έκανε κοινωνικές παρεμβάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια τα πρωταθλήματα χαρακτηρίστηκαν από αξιοπιστία, δικαιοσύνη, αμεροληψία και στα γήπεδα κέρδιζαν οι καλλίτεροι, ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι η ΕΠΣΑ ευνόησε κάποιους, το αντίθετο μάλιστα , όλοι ομολογούν ότι όλες οι διοργανώσεις ήταν άψογες, με αντικειμενικότητα και ισονομία. Για το σημερινό Δ.Σ της Ένωσης δεν υπάρχουν ΄΄ημέτεροι΄΄, υπάρχουν 70 ενεργά σωματεία που αντιμετωπίζονται με το ίδιο πνεύμα και την ίδια φροντίδα. 

Μαζική λαϊκή απάντηση ενάντια στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών

Δελτίο τύπου
Τ.Ε. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση των απεργών εκπαιδευτικών, εφαρμόζοντας για μια ακόμη φορά το δόγμα «νόμος και τάξη», που στρέφεται εναντίον των αγώνων του εργαζόμενου λαού.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Ποδηλατοπορεία στο Ναύπλιο

 Κάθε χρόνο εδώ και 6 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονιζόμαστε και ενώνουμε τις φωνές μας, έτσι ώστε να προβάλλουμε το ποδήλατο ως το μέσο μετακίνησης που μπορεί να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις που έχουν βουλιάξει από τα Ι.Χ.

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο την ΕΛΜΕ Αργολίδας

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σας καλεί όλους τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 και ώρα 19:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της ποινικοποίησης των απεργιών.

Τελικοί μπάσκετ για Μίνι και Παγκορασίδες στην Ν.Κίο

 Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου του 2013 έγιναν οι τελικοί αγώνες που διοργανώνει η ΕΣΚΑ-Κ των πρωταθλημάτων μίνι κοριτσιών και παγκορασίδων στο μπάσκετ.

Ληστεία και ξυλοδαρμός με τραυματισμούς στο Αργολικό

   Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων οι οποίοι χτύπησαν και λήστεψαν δύο αλλοδαπούς ιρανικής καταγωγής, στο Αργολικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου