Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Προώθηση εξαγωγών ελαιολάδου στην Σαγκάη - Shanghai Oil 20-22 Οκτωβρίου 2013

  Η έκθεση ελαιολάδου Ελαιοτεχνία 2014 σε συνεργασία με Κινεζική εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων διοργανώνουν την Shanghai Oil, στις 20-22 Οκτωβρίου. Σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Κίνα, προωθούν κοινή δράση προβολής και δικτύωσης εξαγωγέων ελαιολάδου στην Κίνα με επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης.http://www.eleotexnia.gr 

Γ. Mανιάτης: «Οι απαντήσεις του υπουργείου για τον Ανάβαλο»

 Σε συνέχεια σχετικής ερώτησης που είχε αποστείλει ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθ. Τσαυτάρη, με την οποία ζητούσε έγγραφη ενημέρωση: α) για τα βασικά σημεία της συμφωνίας που έχει επέλθει μεταξύ των Υπηρεσιών του ΥΠ.Α.Α.Τ., της Περιφέρειας και του Αναδόχου για το έργο του Αναβάλου, β) το χρονοδιάγραμμα δρομολόγησης και υλοποίησης κάθε μιας ξεχωριστής ενέργειας και γ) την επίσημη αλληλογραφία μεταξύ των Υπηρεσιών, έλαβε απάντηση από τον Υπουργό ΥΠ.Α.Α.Τ. κ. Αθ. Τσαυτάρη, στο κείμενο της οποίας αναφέρονται τα ακόλουθα: 

Η εμπειρία του Ιορδάνη Δαμιανού στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός (βίντεο)

  Το γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο από τη φετινή τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα που δείχνει τον Ναυπλιώτη  Ιορδάνη Δαμιανό να πιάνει την φωτιά από τα 33 κεριά και να μην καίγεται!

Διάθεση έξτρα παρθένου ελαιολάδου «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» απο την Ομάδα παραγωγών Αργολίδας

 Η νεοσύστατη Ομάδα παραγωγών Αργολίδας διέθεσε έξτρα παρθένο ελαιολάδο «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» στο Ν. Ψυχικό στις 10/02/2013. Η ομάδα δημιουργήθηκε από εθελοντές παραγωγούς, βασίζεται στην ιδέα της άμεσης διάθεσης προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή αποφεύγοντας έτσι τα υπερβολικά κόστη που δημιουργούνται αφού παρακάμπτουμε μεσάζοντες μεγαλεμπόρους και super market.

 

Στην Φρέγκαινα τιμούν τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

  Εξήντα εννέα χρόνια από την άδικη εκτέλεση, στις 17 Μαΐου του 1944, των 22 πατριωτών, ο σύλλογος των Απανταχού Καρυωτών σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Καρυάς, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής στον τόπο μαρτυρίου στη Φρέγκαινα την Παρασκευή, 10 το πρωί, στις 17 Μαιου.

Ολόκληρη η εκπομπή που συζητήθηκε της Κ.Κουρτέλη με το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσο (βίντεο)

 Στην εκπομπή της Κατερίνας Κουρτέλη φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δ.Καμπόσος και μίλησε για την αστική ανάπλαση του κέντρου του Άργους και όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Στην Τατιάνα Στεφανίδου η περιπέτεια του μικρού Μανώλη (βίντεο η εκπομπή)

  Με την περιπέτεια υγείας του μικρού Μανώλη Αναπολιτάκη που είχε στην παράλια της Καραθώνας και την εν συνεχεία ταλαιπωρία του στο νοσοκομείο Αργολίδας, ασχολήθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι STAR εχθές το μεσημέρι. Στην εκπομπή εμφανίστηκε και κατήγγειλε το περιστατικό ο πατέρας του μικρού παιδιού ενώ παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Π.Κατσίβελας που ανήκει το νοσοκομείο.

Δείτε την εκπομπή και το θέμα στο 27:50 του βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου